Stošić najavio svoj meč u Beogradu: „Ajde da napunimo Arenu i priredimo spektakl za pamćenje!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Brave CF 69 će održati svoj događaj 18. februara u beogradskoj „Štark Areni“, a domaća publika imaće priliku da uživa u spektaklu svetskih razmera.

Darko Stošić

Pre nekoliko dana ekskluzivno smo objavili da će se Darko Stošić boriti za titulu Brave CF šampiona teške kategorije protiv neporaženog Shamila Gazieva, ali zbog ekskluzivnog ugovora koji Darko ima sa KSW, neće moći da se bori za Brave CF titulu.

KSW je napravio izuzetak i pustio je Darka Stošića da se bori u svom gradu, zbog činjenice da je njegov protivnik za KSW 79 Michal Martinek povređen i da ne mogu da pronađu adekvatnu zamenu. Meč Stošića i Gazieva će se održati na Brave CF u Beogradu ali ne za titulu i biće sunaslovna borba večeri:

Posle nekoliko godina ponovo pred svojom publikom protiv neporaženog borca iz Dagestana! Ajde 18.2 da napunimo Arenu i priredimo MMA spektakl za pamćenje!!

Otkrio je Darko i detalje iz ugovora i da se nakon ove borbe vraća u KSW promociju:

Prvobitno sam trebao da radim za pojas Brave organizacije, ali zbog ugovorne obaveze ta opcija je na kraju isključena. Takodje i dalje sam borac KSW a, gde ću se i vratiti posle ovog meča, napravljen je kompromis samo za ovu borbu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели darkostosicmma (@darkostosic)

 

Pored Darka Stošića beogradska publika imaće priliku da gleda i Aleksandra „Jokera“ Ilića za koga će Brave objaviti novog protivnika u narednih nekoliko dana. Još jednom poziv za sve da dođu u Štark Arenu 18.2 i uživaju u MMA spektaklu kakav do sada nije viđen u Srbiji.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime