UFC ovog vikenda dolazi u Mančester! Pogledajte šta nas očekuje na UFC 304!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon dva nešto manja i slabija događaja, UFC će ovog vikenda posetiti Mančester gde gledamo veliki UFC 304 događaj.

UFC 304 Mančester

U prepunoj Endeavor Areni gledaćemo čak 14 borbi, od kojih će dve biti za titule UFC šampiona. Loša vest za ljubitelje MMA sporta u Evropi je ta da će događaj biti prilagođen američkoj publici, te će se događaj održati po njihovom vremenu (uvodni program startuje od 02:00 dok je glavni program od 04:00).

Ukoliko želite da se kladite na ovaj događaj kao i na sve MMA događaje posetite ADMIRALBET i kladite se po najboljim kvotama!

Leon Edwards vs Bellal Muhammad 2

U glavnoj borbi večeri najbolji britanski borac Leon Edwards (22-3) će po treći put braniti tiulu UFC šampiona velter kategorije koju je osvojio nakon što je prekinuo dominaciju i „eru“ Kamaru Usmana.

Leon Edwards novi UFC šampion velter kategorije

Nakon osvajanja titule, Edwards je još jednom pobedio Usmana i potvrdio da je najbolji velteraš današnjice, a nakon toga je savladao i Colby Covingtona. U svojoj trećoj odbrani titule kavez će deliti sa Belal Muhammadom (23-3) sa kojim se već borio 2021. godine, ali zbog uboda prstom u oko od strane Leona, borba je završena „no contest“ rezultatom.

Belal Muhamad je u impresivnoj formi, kao i Edwards. U nizu je od 9 pobeda, a od skoro se priključio i timu koji predvodi Khabib Nurmagomedov i sa najboljim dagestanskim borcima prošao kamp. I ako možda nije najatraktivniji Muhammad je kompletan borac kao i Edwards te nas očekuje taktično nadmudrivanje i zanimljiva borba.

Belal Muhammad

Kladionice su dale veliku prednost šampionu Edwardsu na kojeg je kvota 1.39 dok je na Muhammada 2.75.

Tom Aspinal vs Curtis Blaydes 2

Još jedan revanš i još jedna borba za titulu nas očekuje u Mančesteru ovog vikenda. U borbi za privremenog šampiona UFC teške kategorije gledaćemo još jedan britansko-američki duel.

Tom Aspinal (14-3) na krilima velike pobede nad Sergei Pavlovichem i osvajanja privremene titule UFC šampiona teške kategorije ulazi u revanš sa Curtis Blaydesom (18-4). Aspinal se izdvojio kao trenutno ponajbolji teškaš u UFC gde je ostvario čak 7 pobeda i samo 1 „poraz“. Taj „poraz“ je došao upravo od Blaydesa, na samom početku njihove borbe u Londonu, kada je Aspinalu stradalo koleno nakon samo 15 sekundi borbe.

Tom Aspinall i Curtis Blaydes UFC London

Curtis Blaydes u ovu borbu ulazi nakon pobede nad Jailton Almeidom. U poslednjih 5 nastupa ostvario je 4 pobede (Almeida, Aspinal, Daukaus i Rozenstruik) dok je poraz doživeo od Sergei Pavlovicha. Kladionice su dale prednost Aspinalu na koga je kvota 1.26 dok pobeda Blaydesa plaća „čak“ 3.50.

Bobby Green vs Paddy Pimblett

Iskusni veteran Bobby Green (32-15-1) će dati sve od sebe da zaustavi novu UFC zvezdu i miljenika publike u Britaniji Paddy Pimbletta (21-3).  Bezkompromisni Green je umeo da „skine skalp“  nadolazećim zvezdama a najopasniji je upravo onda kada je podcenjen. U poslednjih  4 nastupa ostvario je 3 pobede. U poslednjoj borbi je savladao veterana i legendu Jim Millera.

Bobby Green

Pimblett će definitino na svojim leđima imati publiku u Endeavor Areni a ovo će mu biti i prvi „veći“ ispit da pokaže da li je stvarno nešto veliko ili je sve ovo bio samo „hype“. U prvih 5 nastupa u UFC stigao je do 5 pobeda bez većih problema.

Paddy Pimblett

Kladionice su dale kvote za ovu borbu, a ulogu blagog favorita dobio je iskutni Bobby Green. Kvota na pobedu Greena je 1.80 dok je na Pimbleta 1.90.

UFC 304 fight card

Glavni program:

  • Leon Edwards vs. Belal Muhammad
  • Tom Aspinall vs. Curtis Blaydes
  • Paddy Pimblett vs. King Green
  • Christian Leroy Duncan vs. Gregory Rodrigues
  • Arnold Allen vs. Giga Chikadze

Uvodni program:

  • Muhammad Mokaev vs. Manel Kape
  • Nathaniel Wood vs. Daniel Pineda
  • Molly McCann vs. Bruna Brasil
  • Caolan Loughran vs. Jake Hadley
  • Mick Parkin vs. Lukasz Brzeski
  • Oban Elliott vs. Preston Parsons
  • Sam Patterson vs. Kiefer Crosbie
  • Shauna Bannon vs. Alice Ardelean
  • Modestas Bukauskas vs. Marcin Prachnio

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime