Conor McGregor favorit po kladionicama protiv Cowboya, i to ubedljivo!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Eksplodirao je internet nakon vesti da se The Notorious vraća u oktagon. Borba je zakazana za 18. januar i predvodiće UFC 246 u Las Vegasu. Conor će za protivnika imati iskusnog Donalda Cowboy Cerronea. Momka kojeg ne možete da ne volite. Čovek koji je spasio bezbroj evenata svojim uskakanjem par dana pre borbu. Ovo je meč iz snova za svakog borca, a pogotovo za Cowboya koji je u godinama a posle ove borbe kakav god ishod da bude, njegov bankovni račun biće dosta teži.

Foto: Yahoo News

 

Svetski bookmakeri i kladionice veruju da je ovo borba koju je režirao sam McGregor. Koeficijent kvota za klađenje je apsolutno na strani Irca. Kvota na Conor McGregora je 1,35 dok je na Donalda Cerronea 3,15. Po ovome možemo zaključiti da je McGregor apsolutni favorit u ovom meču.

Na koga bi ste se vi kladili ?

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Wow nadao sam se da kvota na konora nece biti toliko niska zbog uzasne performanse u poslednjem mecu, takodje naveo bih i to da nije dugo imao mec a i da je u medjuremenu partijao i zabavljao se i nije bio toliko posvecen treninzima. Medjutim mislim da se poslednjih nekoliko meseci spremio i da je spreman na ovaj mec. Ne znam da je kvota na konora veca kladio bih se na njega a ovako nista od toga. Mada vredi pokusati sa Cowboyem jer sigurno ima vece sanse za pobedu od ovih koje nam daju kladionice. Pozdrav.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime