Ante Delija dobio datum prve borbe u ovogodišnjem PFL-u!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji hrvatski i jedan od najboljih evropskih teškaša, Ante Delija danas je saznao kada će sledeći put ući u borilište.

Ante Delija PFL

PFL organizacija čiji je Delija član, danas je na svom Instagram profilu potvrdila da nastavlja sa takmičenjem, a teška kategorija koju svi sa nestrpljenjem iščekujemo, krenuće 6. maja. Takođe smo i saznali ko će se sve takmičiti u teškoj. Pored Ante Delije tu su još i: prošlogodišnji šampion neporaženi Ali Isaev, zatim legendarni bivši UFC šampion Fabricio Werdum, brat Kamaru Usmana, Mohammed Usman, bivši UFC borac Justin Wills koji je u UFC oktagonu zabeležio 4 pobede i samo 1 poraz. Tu su još i Denis Goltsov, Renan Ferreira, Brandon Sayles, Bruno Cappelozza i Hatef Moeil član UFC Gyma koji je publici u regionu poznat po borbi sa Darkom Stošićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ante Delija je svoj poslednji nastup imao na KSW 51 u Zagrebu kada je „rutinski“ pobedio bivšeg UFC i Bellator borca, sadašnjeg FEN šampiona, Oli Thompsona. Delija je kao što znamo trebao da nastupi kao co-main event na UFC protiv Ciryl Ganea, ali zbog adimistrativnih problema sa njegovim ugovorom prema PFL organizaciji, otkazan je nastup. Anti želimo puno sreće, verujemo u njega i jedna čekamo da vidimo ime prvog protivnika!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime