Dana White otkrio razlog zbog kojeg je otpušten Mokaev iz UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi čovek UFC promocije Dana White, po prvi put je javno govorio o razlozima zbog kojih je otpušten jedan od najperspektivnijih boraca na svetu Muhammad Mokaev.

Dana White i Muhammad Mokaev

Kao što znamo, nakon pobede nad Manel Kapeom na UFC 304 u Mančesteru, čelnici UFC promocije su rešili da se zahvale na saradnji mladom borcu muva kategorije i ne nastave saradnju nakon isteka ugovora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Mnogi su to prepisivali njegovom stilu borbe, neki i lošim odnosom sa čelnicima UFC promocije, a po prvi put se konačno oglasio i Dana White po pitanju Muhammad Mokaeva za MMA Junkie portal:

„To je jednostavno tako, ja uvek pričam da je ovo idealna prilika da se pokažeš pred celim svetom. On je jednostavno uradio sve kako ne treba i time naljutio sve ljude ovde. Nisam bio uključen ni u šta oko toga što mu se dogodilo.“

White smatra da je Mokaev „stao na žulj“ matchmakerima i izvršnom direktoru Hunter Campbellu i da je zbog toga došlo do prekida saradnje:

„Matchmakeri i Hunter Campbell su bili uključeni u to i nisu bili zadovoljni sa njim. Nisu bili zadovoljni načinom na koji se ponašao, nisu bili zadovoljni sa mnogim stvarima koje je rekao i uradio. Sada možeš da se osvrćeš i žališi, ali sam si kriv za ovu situaciju.“

Glavni problem i stvar koju su čelnici UFC zamerili Mokaevu je tuča koju je započeo u fight weeku, kada je u nekoliko navrata sa svojim timom napao Manela Kapea i njegov tim. Na kraju mnogo toga je „obećao“ a u borbi nije napravio ništa i „bežao je od borbe“, što je razljutilo ljude iz promocije koji su mu očigledno zamerili neke stvari.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime