Humanitarni MMA turni za pomoć Teodori 18. juna u Mladenovcu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mladenovac će biti domaćin MMA turnira 18. juna koji za cilj ima pomoć pri lečenju male Teodore Kostadinović.

Humanitarni MMA turnir u Mladenovcu za Teodoru Kostadinović

Domaćin ovog turnira je naš iskusni MMA borac Ivan Jakovljević (6-3) kojeg starija publika pamti po učešću u prvom MMA rijaliti šou „Put ka vatrenom ringu“. Jakovljevićev svaki MMA turnir u Mladenovcu je humanitarnog karaktera i uvek se prikupljaju sredstva za lečenje bolesne dece.

Ivan Jakovljević

Svaka čast Ivanu za ovako human gest! 18.06 prikupljaće se sredstva za lečenje male Teodore Kostadinović. Finansijska sredstva su potrebna za odlazak na transplataciju matičnim ćelijama u inostranstvo. Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže ovaj humanitarni turnir i koliko mogu pomognu maloj Teodori. Za sve koji nisu u mogućnosti da dođu, mogu pomoći tako što će poslati SMS 1235 na broj 3030.

Što se tiče MMA programa, nastupiće: Ivan Jakovljević, Dragoljub Stanojević, Ivan Vicić, Antonio Zovak, Adnan Alić, Nenad Padori i mnogi drugi borci, a svoj MMA debi bi vrlo lako mogla da ima i naša perspektivna kik bokserka Nađa Milijančević. Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da svojim prisustvom i kupljenom ulaznicom za ovaj događaj, pomognu Teodori Kostadinović.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime