OVO JE NAJVEĆI LUZER NA UFC KLAĐENJU: Drake i njegovi milionski padovi na UFC tiketima

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poznati svetski reper Drake poznat je kao veliki ljubitelj UFC-a i često ga možemo videti da iz prvih redova uživa u borbama.

Drake

Takođe je i poznato da se Drake jako često kladi na UFC. U poslednje vreme postao je „predmet sprdnje“ zbog njegovih prognoza, pa se često i borci šale i govore poznatom reperu da se ne kladi na njih, jer na koga se Drake kladi taj uglavnom gubi borbu.

Poslednji u nizu njegovih velikih promaša je viđen na UFC 305 gde je Drake stavio čak 450 hiljada dolara na pobedu Israela Adesanye nad Dricusom Du Plessisom. Kao što znamo Du Plessis je savladao Adesanyu gušenjem u 4. rundi i nastavio „Drakeovo prokletstvo“.

Pogledajte 10 najvećih gubitaka kada je u pitanju Drake i njegovo klađenje na UFC:

Jorge Masvidal (UFC 272) – 275, 000 dolara

  • Drake se kladio na Masvidala protiv Colbyja Covingtona i izgubio oko 275,000 dolara jer je Masvidal izgubio meč sudijskokm odlukom od svog bivšeg prijatelja i sparing partnera.
Colby Covington pobedio Jorge Masvidala

Justin Gaethje (UFC 274) – 427,000 dolara

  • Drake je uložio 427,000 dolara na Justina Gaethjea u njegovoj borbi protiv Charlesa Oliveire. Gaethje je izgubio meč, što je rezultiralo značajnim gubitkom za poznatog svetskog repera.
UFC 274

Jose Aldo (UFC 278) – 238,000 dolara

  • Drake se kladio na Josea Alda i uložio 238,000 dolara protiv Meraba Dvalishvilija. Gruzijski borac je savladao legendu UFC-a a Drake doživeo još jedan poraz u klađenju na UFC.
Jose Aldo

Kamaru Usman (UFC 278) – 200.000 dolara

  • Drake je imao još jedan pad te večeri. Nakon što je pao na Alda, Drake je uložio 200,000 dolara na Usmana u borbi protiv Leona Edwardsa, ali je Usman izgubio meč nokautom, što je dovelo do još jednog gubitka iste večeri.
Leon Edwards nokautirao Kamaru Usmana

Charles Oliveira (UFC 280) – 2 miliona dolara

  • Drake je uložio oko 2 miliona dolara na Oliveiru u borbi protiv Islama Makhacheva za titulu UFC šampiona lake kategorije. Oliveira je izgubio, pa je Drake pretrpeo veliki gubitak.
Islam Makhachev pobedio Charles Oliveiru na UFC 280

Israel Adesanya (UFC 281) – 2 miliona dolara

  • Već na sledećem PPV eventu, Drake je uložio 2 miliona dolara na Adesanyu u njegovom meču protiv Alexa Pereire, ali je Adesanya izgubio, što je značilo još jedan veliki gubitak za Drakea i nastavak „crne serije“.
Alex Pereira nokautirao Israela Adesanyu na UFC 281

Kamaru Usman (UFC 286) – 500,000 dolara

  • Drake se ponovo kladio na Kamaru Usmana, ovaj put u revanšu protiv Leona Edwardsa. Usman je izgubio borbu odlukom sudija, što je rezultiralo još jednim gubitkom. Drake je uložio 500,000 dolara na kamerunca i doživeo još jedan pad.
Leon Edwards i Kamaru Usman UFC 286

Masvidal (UFC 287) – 500,000 dolara

  • Drake je ponovo izgubio kad se kladio na Jorgea Masvidala protiv Gilberta Burnsa, nakon što je Masvidal poražen. Drake je tada uložio 500,000 dolara na pobedu Masvidala do koje na njegovu žalost nije došlo.
Gilbert Burns i Jorge Masvidal

Tyron Woodley (Paul vs. Woodley 2) – 400,000 dolara

  • Drake se kladio na revanš boks meča između Tyrona Woodleya i Jakea Paula. Reper je uložio 400,000 dolara na bivšeg UFC šampiona koji je izgubio borbu nokautom u šestoj rundi, što je dovelo do još jednog gubitka.
Jake Paul nokautirao Tyron Woodleya

Israel Adesanya (UFC 305) – 450,000 dolara

  • Drake je uložio 450,000 dolara na pobedu Israela Adesanye protiv Dricusa Du Plessisa prošlog vikenda na UFC 305. Kao što znamo, Du Plessis je „ugušio“ Adesanyu i oborio Drakeov tiket.
Dricus Du Plessis savladao Israela Adesanyu na UFC 305

Ako ste planirali da se kladite na UFC i MMA događaje, možda je najbolje da pogledate na koga se kladio Drake, pa da odigrate kontra od njega. Deluje kao dobra biznis ideja. Na sve MMA događaje (UFC, FNC, KSW, PFL, Bellator…) možete se kladiti u AdmiralBet kladionici po najboljim uslovima.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime