Soldićev debi u One završen prekidom zbog nedozvoljenog udarca Ramazanova! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svetska MMA javnost je sa nestrpljenjem iščekivala debi Roberta Soldića u One Championship promociji, ali na žalost dogodilo se ono što niko nije želeo da vidi.

Roberto Soldić i Murad Ramazanov

I ako nisu bili glavna borba večeri, gotovo ceo događaj je bio u „senci“ duela Roberta Soldića (20-3) i Murada Ramazanova (11-0), ali na kraju se dogodilo ono što niko nije želeo da vidi, borba je završena bez pobednika.

Roberto Soldić i Murad Ramazanov

Gotovo da nismo stigli da vidimo ništa od borbe. Neopreznost dagestanca nas je uskratila za ovaj fantastišan meč. Nakon 2 minuta borbe, Ramazanov je snažno i direktno pogodio Soldića u međunožje kolenom, a Robo je završio momentalno na zemlji sa bolnom grimasom na licu. Po govoru tela Soldića moglo se zaključiti da nije dobro. Soldić je poznat kao čvrst borac, pa je njegova prva reakcija nagovestila da se ovako nešto može dogoditi.

video se nalazi u instagram postu 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zaista snažan udarac, zbog kojeg Soldić na žalost nije mogao da nastavi da se bori. I da se borba nastavila, ovakav udarac bi sigurno mogao da ima uticaj na borbu, tako da je ovo i najbolje i jedino rešenje. Nema sumnje da će do revanša doći. Šteta, velika greška Murada Ramazanova.

Zapratite TRIANGLE TV!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime