TRIANGLE SAZNAJE! One Championship dolazi u Zagreb ove godine!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najveća Azijska MMA promocije One Championship u centru je pažnje javnosti pogotovo na Balkanu.

Predsednik One promocije sa Robertom Soldićem i Ivanom i Tomijem Dijaković

Najbolji evropski MMA borac i dvostruki KSW šampion Roberto Soldić (20-3) nakon jakih ponuda najboljih svetskih promocija (UFC, PFL, Bellator) odlučio je da potpiše ugovor sa One Championshipom.

Roberto Soldić

U utoak je u Zargrebu održana konferencija na kojoj su prisustvovali Roberto Soldić i njegovi menadžeri Ivan i Tomi Dijaković ali i predsednik One promocije Chatri Sityodtong. Prvi čovek One promocije je najavio dolazak u Zagreb ali nije otkrio kada će to biti. Prema informacijama do kojih je došao TRIANGLE TV, One će u Zagreb doći mnogo brže nego što smo svi očekivali.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Još uvek nismo saznali tačan datum, ali Arena u Zagrebu će ugostiti One tokom 2022. godine. Predpostavlja se da je to novembar ili decembar mesec. Događaj će predvoditi Roberto Soldić a očekuje se nastup još nekoliko boraca sa Balkana u raznim disciplinama.

Za sada pored Roberta Soldića, članovi One Championshipa su: Rade Opačić, Arian Sadiković, Martin Batur (koji uskoro debituje) i Ahmet Krnjić koji je danas potpisao ugovor sa ovom promocijom.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime