ZVANIČNO! Ngannou više nije deo UFC-a, Jones i Gane se bore za upražnjenu titulu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neverovatne stvari dogodile su se u poslednjih nekoliko sati i totalno promenile tešku kategoriju.

Ciryl Gane, Francis Ngannou i Jon Jones

Sada već bivši šampion UFC teške kategorije Francis Ngannou sada i zvanično više nije deo UFC promocije. UFC i Ngannou su se razišli nakon skoro 8 godina, a u poslednje 3 godine, kamerunac je odradio samo 3 meča.

Finansije i sloboda su glavni problem zbog kojeg je došlo do prekida saradnje. Ngannou je već dugo najavljivao odlazak jer smatra da premalo zarađuje s obzirom da je šampion. Imao je nekoliko ponuda za „super fightove“ u boksu, koje nije mogao da prihvati zbog ugovora prema UFC-u. Nakon pobede nad Ciryl Ganeom i odbrane titule UFC šampiona (što mu je bila poslednja pobeda po ugovoru), aktivirala se klauzula da u narednih godinu dana ukoliko mu UFC ponudi protivnika, mora barem jednom da brani titulu. Do borbi i dogovora nije došlo, pa je Francis Ngannou slobodan po izboru nove sredine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kao glavna opcija za Ngannoua spominje se PFL. Ova američka promocija je pokazala velike ambicije i potpisuje odlične i popularne boce. Za titulu UFC šampiona koja je ostala upražnjena boriće se Jon Jones i Ciryl Gane.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

I ako mnogi nisu očekivali povratak „Bonesa“, najbolji MMA borac svih vremena se vraća 4. marta na UFC 285 u borbi koji mislim da svi jedva čekamo. Jones i Gane će predvoditi UFC 285 u borbi za upražnjenu titulu UFC šampiona teške kategorije!

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime