Svetska i Evropska IMMAF šampiona boriće se za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Beogradu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svetska i Evropska IMMAF šampionka Nikolija Nina Milošević braniće boje Srbije na Svetskom IMMAF prvenstvu u Beogradu 11. februara!

Nina Nikolija Milošević nastupa za Srbiju na Svetskom IMMAF prvenstvu u Beogradu

Najbolja amaterska borkinja bantam kategorije je rođena u Švedskoj čije je boje branila do sada, ali će Nina Nikolija pomoći Srbiji da stigne do zlatne medalje u Beogradu.

Nikolija Milošević je neporažena na IMMAF takmičenjima, u 2022. godni je postala Evropska i Svetska šampionka u bantam kategoriji. Mnogi je vide kao prvog favorita za zlato u Beogradu. Odličan potez MMA Saveza Srbije i Luke Nikolića koji su imali veliki uticaj u realizaciji ovog prelaska.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nikolija je kao što smo rekli rođena u Švedskoj, roditelji su joj iz Srbije. Odlično govori srpski jezik a oni koji prate njen Instagram nalog, mogli su da je povremeno vide u Smederevu u Fanatik Klubu gde je trenirala i sparingovala sa našom reprezentativkom i šampionkom Srbije do 57kg Anastasijom Rajković. MMA Savez Švedske je dao zeleno svetlo i dopustio joj da pomogne Srbiji u pohodu na prvo zlato.

„Ponosna sam što sam Šveđanka jednako kao što sam ponosna što sam Srpkinja. Smatram da sam uradila sve šta sam mogla za Švedsku, a sada je vreme da to učinim i za Srbiju. Uverena sam da će Švedska beležiti dobre rezultate i bez mene. MMA je kao sport relativno nov u Srbiji i nadam se da ću i pod srpskom zastavom uspeti da dođem do zlatne medalje. Mnogo bi mi značilo da doprinesem razvoju ovog sporta u Srbiji“

 

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime