Abdelaziz poručio McGregoru: Pobedi Gaethjea ili Makhacheva pa traži borbu za titulu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što smo navikli, nastavlja se rat na relaciji Ali Abelaziz i Conor McGregor. U razgovoru za TMZ Sports, jedan od najboljih svetskih menadžera inače menadžer Khabiba i Gaethjea, Ali Abdelaziz, kritikovao je McGregora koji je po njegovom mišljenju za svoj povratnički meč imao protivnka po svojoj meri i ako želi da dobije šansu da napadne titulu, prvo mora da pobedi borce poput Justina Gaethjea i Islama Makhacheva.

Njegovog klijenta očekuje težak meč protiv Tony Fergusona, a kako kaže Abdelaziz, diskutovanje o narednom protivniku nema smisla, sve dok se ne pobedi Ferguson:

Sve ovo što pričamo nema smisla, prvo moramo pobediti Tonija. Conor može da priča šta hoće, moj savet za njega je: HEJ! Idi bori se sa Justinom (Gaethje)! Pobedi ga, a onda dođi da pričamo o tituli! To je to.

Posle tonija rang lista kaže Justin Gaethje! A ako Conor smatra da je on sledeći, prvo mora pobediti Gaethjea.

Bivši dvostruki UFC šampion Conor McGregor je dobio dosta kritika kada je odlučio da povratnički meč radi protiv Cowboya. Upravo su njega u predhodnim borbama Ferguson i Gaethje pobedili. Abdelaziz kaže da McGregor ne bih smeo da preskoči Gaethjea, koji je takođe prozvao McGregora pre nego što je dogovorio borbu sa Cowboyem:

Ne možete da se borite za titulu a da predhodno pobedite čoveka koji ima 36 godina i koji dolazi iz poraza. AKo želiš da se boriš za titulu i protiv prvaka kao što je Khabib, mora da počne da se bori sa borcima kao što su Justin Gaethje i Islam Makhachev. To su napredni momci koji zaslužuju borbu i imaju iza sebe pobede. Conor je nokautirao čoveka kojeg je predhodno Gaethje nokautirao.

Naravno da nisam impresioniran sa njim. Bio je to dobar nastup. Tretirao je Cerronea onako kako njemu odgovara.

Prokomentarisao je i potencijalnom meču sa u Saudijskoj Arabiji o kome se spekuliše predhodnih nedelja. Spominju se Floyd Mayweather i Conor McGregor:

Poznajem neke ljude u Saudijskoj Arabiji. Sreli su se sa mnom. Žele da plate 100 miliona dolara Khabibu za borbu protiv McGregora. Takođe žele platiti 100 miliona dolara za borbu protiv Mayweathera.

Ali kako kaže njegov menadžer, prvo ih očekuje odbrana titule i naredni meč koji je na programu 18. aprila:

McGregor je velika borba, ali na kraju dana, Khabib radi sve što je po principu. Khabib će uraditi ono što je najbolje za njega upravo sada. Najbolje za Khabiba trenutno je da se fokusira na Tony Fergusona.

YouTube player

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime