Adesanya: „Doktor mi je rekao da prestanem da pušim travu, ali to se neće dogoditi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Israel Adesanya je pobedio Paula Costu i još jednom odbranio titulu šampiona srednje kategorije. Posebnu pažnju privukao je desni grudni mišić na Adesanyinom telu. Deo ljudi je počeo da optužuje šampiona da je to od steroida dok se drugi deo publike uplašio da nije nešto ozbiljno:

Israel Adesanya

„To je u meni i raste poslednjih osam nedelja. Čak mi je i djevojka rekla da odem kod lekara, ali sam hteo prvo da odradim ovu borbu. Proverena mi je hipofiza, nivo hormona je u redu, estrogena i testosterona. Uradili smo ultrazvuk i mamografiju. Da  budem iskren, mislim da  je to posledica malo nezdravijeg načina života. Kao na primer pušenja trave. To mi je doktor iz UFC-a rekao. Rekao je da moram da prestanem, ali to se neće dogoditi. Samo ću malo da smanjim sa time.

Odgovorio je Adesanya na optužbe onih koji misle da uzima steroide:

To je samo masna naslaga. A nakon takvog nastupa bih i ja mislio da sam na steroidima. Bilo je to zapanjujuće. Šta sam samo uradio tom liku…

Israel Adesanya bi vrlo lako mogao da napadne titulu poluteške kategorije koju drži Jan Blachowicz. U poslednje vreme se mnogo priča o tom meču, a vidno je i da se UFC-u sviđa ta ideja. Očekuje nas „luda“ 2021 godina kada je u pitanju UFC.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime