Adesanya nokautirao Costu, Blachowicz Reyesa! Čamur izgubio! REZULTATI

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je dugo očekivani UFC 253 koji je opravdao sva očekivanja! Ovaj event nam je doneo dve vrhunske borbe za titulu i jednog novog šampiona!

U meču večeri Israel Adesanya je pobedio Paula Costu. „Izzy“ je stigao do pobede nokautom krajem druge runde. Praktično je pobedio Costu njegovim oružjem i to u rundi u kojoj je Costa najopasniji i za koju su mnogi mislili da će biti prekretnica borbe. Israel Adesansya je zapušio ponovo usta kritičarima i dokazao da je najbolji borac srednje kategorije. Mnogi su osporavali snagu udarca Adesanye, ali on je to dokazao ponovo gde je nakon Whittakera nokautirao i Paula Costu. Israel Adesanya dolazi do 20. pobede bez poraza u svojoj karijeri! Svaka čast.

Israel Adesanya UFC šampion

Jan Blachowizc je šokirao svet i nokautirao favorizovanog Dominick Reyesa! Slično vreme kao i Adesanya, Jan je došao do prekida krajem druge runde. Bivši KSW šampion dolazi do UFC titule poluteške kategorije i postaje prvi šampion još od 2011. a da nije Jones ili Cormier. Nastavlja se prokletsvo nakon poraza od Jona Jonesa. Svaki borac koji je izgubio od Jona Jonesa nakon 5. rundi, doživljava veliki pad u svojoj formi.

Jan Blachowicz novi UFC šampion poluteške kategorije

Srpski borac Aleksa Čamur nije uspeo da stigne do druge pobede u drugom UFC nastupu. Aleksa je noćas doživeo prvi poraz u svojoj karijeri. Od njega bolji je bio William Knight nakon 3 runde teške borbe. Knight je nametnuo svoj tempo borbe i sa svojim neverovatnim fizikalijama bio dominantniji borac. Aleksa je i pored poraza pokazao da ima veliko srce i da ide do kraja. Ova borba je veliko iskustvo za Čamura a mi smo sigurni da će se vratiti još jači!

UFC 253 – Rezultati

Israel Adesanya def. Paulo Costa – TKO (R1, 4:00)
Jan Blachowicz def. Dominick Reyes – TKO (R2, 4:36)
Brandon Royval def. Kai Kara-France – SUB (R2 0:48)
Ketlen Vieira def. Sijara Eubanks – jednoglasna sudijska odluka
Hakeem Dawodu def. Zubaira Tukhugov – podeljena sudijska odluka

Brad Riddell def. Alex da Silva Coelho – jednoglasna sudijska odluka
Jake Matthews def. Diego Sanchez – jednoglasna sudijska odluka
Ľudovít Klein def. Shane Young – KO (R1 1:16)
William Knight def. Aleksa Camur – jednoglasna sudijska odluka
Juan Espino Dieppa def. Jeff Hughes – SUB (R1 3:48)
Danilo Marques def. Khadis Ibragimov – jednoglasna sudijska odluka

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime