Adesanya o prognozi borbe sa Costom: „Rekao sam vam da je glup!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Glavna borba UFC-a 253 izmeu šampiona Israela Adesanye i Paula Coste nije opravdala očekivanja, u smisli da su fanovi očekivali mnogo više akcije. Najveće zasluge za to pripadaju upravo šampionu koji je bio predominantan za Paula Costu i ako to mnogi nisu očekivali. Adesanyina borilačka intaligencija i skill su mnogo iznad Costine, što smo videli u nedelju. O tome najbolje govori izjava Adesanye koji je rekao da je već „Nakon prve runde znao da će pobediti Costu!“.

Bio sam izuzetno svež. Gledao sam prema njemu i video ga kako sedi. Hteli su da samo stojim isppred njega. Govorili su ‘Dođi, dođi, zašto bežiš?’ I takve stvari… Želeli su da budem statičan kako bi mogao da me pogodi, ali ja nisam glup, glupane! Rekao sam vam da je glup. Ja sam pametan i razumem ovu jebenu igru. Rekao sam vam da nisam ja vreća za udaranje, a on se upravo samo sa takvima i borio“

Ovom pobedom Adesanya dolazi do neverovatnih 20:0 u MMA sportu. Ova pobeda mu je bila jubilarna 100. pobeda u borilačkoj karijeri. Kao što znamo Adesanya je nastupao u boksu (5:1), kikboksu (75-6) i MMA (20:0):

Ovo mi je bila 100. pobeda u borilačkoj karijeri. Slušajte, jedna, dve, tri, četiri, pet, šest borbi… I tako sve do jebenih 100. Iza mene je preko sto mečeva i nisam jebena beba u ovoj igri. Već sam dugo tu, jako dugo. Ali i dalje sam svež. Imam 31 godinu, a izgledam kao da mi je 26″.

Otkrio je i „The Last Stylebender“ ko bi mogao da bude njegov sledeći protivnik i izazivač za titulu:

Mislim da će Jared pobediti Roberta i radujem se borbi protiv njega. Navijam za njega, ali ako Whittaker pobedi i ako bude hteo po treći put da završi nokautiran, onda možemo i taj plan da realizujemo!.

 

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime