Aleksa Čamur dobio protivnika i datum nove UFC borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borac koji živi i trenira u Americi, Aleksa Čamur dobio je protivnika za svoj treći nastup u UFC organizaciji.

January 18, 2020; Las Vegas, Nevada, USA; Aleksa Camur moves in for a hit as Justin Ledet defends during UFC 246 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Sparing partner sada već bivšeg UFC šampiona Stipe Miočića nastupiće 19. juna na Fight Nightu koji predvode Korean Zombie i Dan Ige. Aleksa (6-1) će se sastati sa rumunskim borcem Nicolae Negumeranuom (9-1).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nicolae Negumeranu je došao u UFC kroz Rumunsku organizaciju Real Xtreme Fighting sa 8 pobeda bez poraza. Na svom UFC debiju poražen je od Saparbeg Safarova sudijskom odlukom.

Aleka Čamur iza sebe ima poraz od William Knighta takođe sudijskom odlukom. To je prvi poraz u Aleksinoj karijeri, koji ima 6 pobeda i to svih 6 prekidom. Do UFC organizacije stigao je atraktivnim nokautom na „Contender Series“ da bi na UFC debiju bio bolji od iskusnog Justin Ledeta. Nadamo se da će Aleksa u trećem nastupu stići do nove pobede u UFC i nastaviti svoj pobednički niz!

Aleksa Čamur, FOTO: MMA Junkie

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime