Aleksa Čamur: Glava mi je bila prazna! Slušao sam Miočića tokom borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksa Čamur (6-0, UFC 1-0) stigao je do svoje prve pobede u UFC na debiju. Jednoglasnom sudijskom odlukom pobedio je Justina Ledeta na UFC 246. Pokazao je Aleksa da je talentovan i atraktivan borac ali i da ima još mesta za napredak.

Foto: MMA Junkie

Aleksa Čamur je borac Srpskog porekla i predstavlja Srbiju u najboljoj svetskoj organizaciji. Rođen je 1995. godine, a njegov sparing partner i mentor Stipe Miočić, često je spominjao Čamura i govorio kako je jedan od najvećih potencijala koje je on video. U razgovoru posle najvažnije pobede u karijeri, Aleksa je rekao za MMA Junkie da je tokom borbe pratio instrukcije starijeg kolege Miočića:

Slušao sam Stipu dok sam se borio. Glava mi je bila prazna, čuo sam samo Stipin glas i glas svojih trenera. Osetio sam kako se naginje preko ograde i viče. Jako ga cenim i poštujem. Mislim da je vikao da ga odgurnem od sebe, pritisnuo sam ga, ali znao sam da je čvrst i morao sam biti oprezan u toj situaciji. rekao je Aleksa Čamur.

Prokomentarisao je i njegov odnos sa šampionom u teškoj kategoriji:

Treniram sa Stipom što je više moguće. On mi itekako pomaže u karijeri i zahvalan sam mu na tome. On stvarno udara jako, pa znam kad ulazim u borbe da niko od ovih likova neće udarati toliko jako kao što me on udara. On me savetuje i u oktagonu a i izvan njega. Ne samo Stipe, već ceo Strong Style“

Kako vam se dopao Aleksa Čamur i šta očekujete od njega ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime