Aleksandar Janković nastupa na AFC protiv Sada Ucara

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sada je i zvanično objavljeno na instragram profilu Austrian Fight Challenge organizacije, Aleksandar Janković će se boriti protiv domaćeg borca Sada Ucara 07. decembra.

Sado Ucar je (14-6) je poznat ljudima u regionu posle borbe sa Vasom Bakočevićem. To je jedna od najsramnijih sudijskih odluka u poslednje vreme, gde je Sado pobedio Vasa posle totalne dominacije crnogorca svih 5 rundi u borbi za šampionski pojas, uvek sporne Vendete. Sado je iskusan evropski borac koji se borio sa ozbiljnim imenima i radio jake organizacije.

Aleksandar Janković (10-7) je možda i najpodcenjeniji borac na ovim prostorima. Ovaj momak ima veliki kvalitet, ali ponekad je sreća ključan faktor u ovom sportu. Šteta za poslednji meč, gde je izdominirao Tamirlana Dadaeva, ali se meč završio no contest, zbog simuliranja protivničkog borca i navadno nelegalnih udaraca. Sudije su donele odluku da je Janković diskvalifikovan, ali posle pregledavanja snimaka i osude javnosti, domaćin je odluku prepravio u no contest. Sada ispred sebe ima isto ozbiljnog protivnika i najbolju austrijsku organizaciju, u kojoj je svojevremeno nastupao i Aleksandar Rakić pred ulazak u UFC.

Jako važan meč za Jankovića, gde bi pobedom nad dobro kotiranim evropskim borcem, dokazao da pripada samom vrhu evropskog MMA.

Ovih dana očekujte intervju sa Jankovićem povodom ove borbe.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Stvarno treba biti glup i otici u organizaciju koja te je pokrala pre 5 meseci..
    Sta reci 😀

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime