Aleksandar Rakić odgovorio Smithu: „Čini mi se da nije gledao moje borbe, u subotu će videti kako stvari stoje!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Rakić je u razgovoru za MMA Junkie izjavio kako je spreman za izazov koji ga očekuje u subotu u Las Vegasu, gde će predvoditi Fight Night protiv Anthony Smitha po prvi put u svojoj karijeri:

Foto: UFC

Spreman sam za 15 minuta pakla. Ne želim da prognoziram da li ću ga završiti u prvoj ili drugoj rundi. Ovo je borba i tu nikad ne možeš nešto tako da prognoziraš. Radio sam na svojim udaračkim tehnikama, rvanju i grapplingu, sve sam doveo na novi nivo i popravio sam kondiciju. Ako borba ode do sudijske odluke, biću zadovoljan. U koliko uspem da završim nokautim ili nekim drugim zahvatom, takođe ću biti zadovoljan. Želim da odradim ovu borbu najbolje što mogu, u subotu ćete videti na čemu sam radio posljednja dva meseca“

Novinari MMA Junkia su upitali Rakića za komentar koji je podigao dosta prašine, a to je izjava Anthony Smitha gde je rekao „da je Aleksandar Rakić  izuzetno opasan, ali da je jednodimenzionalan borac i da zna odakle mu dolazi opasnost“, na šta je naš borac odgovorio:

Kad on kaže da sam jednodimenzionalan daje mi informaciju da nije pogledao sve moje borbe. Da je to uradio video bi da to nije istina. U mojoj drugoj borbi protiv Justina Ledeta, koji je tada bio 9-0 i 15. teškaš sveta, celo vreme sam rvao i greplao. Postavio sam UFC rekord po razlici u udarima na podu. Cela borba je bila na podu.

Pokazao sam deo svojih veština u parteru, a protiv Jimija Manuwe sam pokazao da mogu nokautirati. Dobro za njega dok misli da sam jednodimenzionalan, a u subotu će osetiti kako stvari zapravo stoje. Nebitno mi je gde borbe ode, spreman sam na sve!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Гледао је ову борбу и рекао је да то није ништа и да је Ледет мање-више канта🤣
    Још тако каже да ће Ракић да стане кад види да притисак не пали на њему и да ће га онда добити, али вероватно се само прави да га је тако олако схватио, у супротном биће јако гадно за Смита
    идемо Ракииић 🏆

    4
    1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime