Ali Abdelaziz našamarao Dillon Danisa tokom UFC 268!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dillon Danis je ponovo u „centru pažnje“ zbog svojih postupaka koje čini van borilišta. UFC je rešio da preseče kada je u pitanju Danis.

Ali Abdelaziz i Dillon Danis

Prema informaciji koju je sa lica mesta preneo novinar MMA Junkie portala John Morgan, poznati svetski menadžer Ali Abdelaziz ošamario je Dillon Danisa u backstageu na UFC 268 koji je održan u noći između subote na nedelju u New Yorku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA Junkie (@mmajunkiedotcom)

Još uvek se nije pojavio ni jedan snimak, ali nekoliko ljudi sa lica mesta je potvrdilo tu informaciju. UFC je rešio da „preseče“ kada je u Dillon Danis i izbaci ga sa UFC 268 i zabrani mu ulazske na UFC događaje.

Dillon Danis je došao na priredbu sa najavom da će se obračunati sa Michael Bispingom koji je deo UFC ekipe i jedan od komentatora i analitičara. Danis je zamerio Bispingu na pojedinim izjavama koje je britanac imao za sparing partnera Conora McGregora.

Nakon što je vest da je Abelaziz ošamario Danisa postala javna, oglasio se i Bisping koji je potvrdio ovu vest i da je video to iz „prvih redova“:

„kako je to patetično. Ljudi, za vašu informaciju, Dildo je pošteno udaren u facu poput kujice, u backstageu hale, nakon čega je trajno udaljen sa svih UFC priredbi. Haha“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime