Anthony Johnson planira povratak na leto i smatra da će biti brži u od ostalih teškaša

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle BFC 9 čije je zaštitno lice, Anthony Rumble Johnson je u razgovoru za Mac Life rekao da još uvek nije ušao u USADIN program testiranja i da treba da sedne sa ljudima iz UFC i porazgovara o svemu ovome, ali kako kaže misli da stvari idu u pravom toku.

Pokušao sam da gađam april, maj ili možda jun, jul ali videćemo. Ali kada god se vratim to će biti svima jasno, znate na šta mislim ? Želim da se vratim i pokažem svima kako izgleda prava borba. Želim da se borim i povređujem ljude.

Anthony Rumble Johnson (22-6 , UFC 12-6) je pokazao kako ima moćan udarac i nokaut snagu, sa svojih 16 nokauta u karijeri. Zanimljivo je da je Rumble karijeru započeo u velter kategoriji ( do 77), pa je preko srednje stigao do poluteške gde je bio i izazivač za titulu. Posle toga pravi pauzu i povlači se iz MMA i nastvalja svoju sportsku karijeru u body bildingu, da bi svoj povratak u oktagon najavio u teškoj kategoriji. Bivši dvostruki izazivač u poluteškoj kategoriji smatra da će imati veliku prednost u brzini u odnosu na ostale teškaše:

Bacao sam i nokautirao dve osobe koje su već dugo u treningu na svoja prva dva sparinga, tako da imam osećaj da je to to. Moja prednost u odnosu na ostale momke je brzina, jer su svi u kategoriji imaju snagu. Mislim da sam mnogo brži od njih i da imam više nokaut snage.

Dokle može da dogura Rumble u teškoj kategoriji ?

Foto: UFC.com

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime