Anthony Smith: „Trebao sam da pobedim Rakića i Glovera, bolji sam od njih!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Anthony Smith je pobedio Devin Clarka na predhodnom UFC događaju koji je silom prilike predvodio. Smith je stigao do pobede gušenjem u prvoj rundi i prekinuo niz od 2 poraza za redom.

Foto: MMA Fighting

Aleksandar Rakić i Glover Teixeira su na neverovatan način pobedili i izdominirali Anthony Smitha tokom ove godine. Veliki pritisak bio je na Smithu pred meč sa Clarkom, ali ipak je uspeo da se izbori sa njim i stigne do vrlo važne pobede. „Lion heart“ smatra da je teško kada izgubiš dva meča od boraca koje kako on kaže može da pobedi:

Jednostavno zaboraviš kako je kada pobediš. Sećam se kako sam 2006. prihvatao poraze, dok sam još bio amater. Mislim da sam sam sebi stvorio veliki pritisak, luda godina je iza mene. Najgore je gubiš od ljudi za koje znaš da da možeš da pobediš. Da je borba protiv Glovera bila na tri runde, pobedio bi ga. Da nisam primio dva udarca u noge, mislim da bih pobedio i Rakića. Obojica borca su odradili dobar posao i reč je o sjajnim borcima, jednostavno nekada se stvari tako poslože. Ove godine sam imao provalu u kuću, pa je nakon toga došao COVID, ostao sam bez zuba, pravi haos. Drago mi je da sam se vratio tamo gde pripadam!

Osvrnuo se Smith na pobedu protiv Clarka ali i na potencijalni meč sa Paul Craigom, koji je nedavno savladao Shoguna i „prozvao“ Anthony Smitha na borbu:

„Uradio sam ono što je bilo potrebno da se uradi Devinu Clarku. Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan pobedom, ali mogli smo da imamo problem da se dogodilo nešto drugačije. Neću da govorim kako sam ponovno izborio poziciju izazivača, ali tu sam. Rangiran sam i idem napred. Mislim da sam vidio kako je Paul Craig spomenuo moje ime. To je zanimljivo uparivanje, bio bi dobar grappling meč. Volim njegov stil borbe, a isto tako mogu po ceo dan slušati njegove intervjue. Sve dok mi se da dovoljno vremena da se pripremim, spreman sam da  prihvatim borbu.“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime