Antonio Bigfoot Silva nastupa na Megdanu 9 u Šapcu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Iskusni brazilski borac i bivši Pride i UFC borac Antonio „Bigfoot“ Silva nastupiće na Megdanu 9 koji se održava ove godine u Šapcu.

Nedavno je Megdan najavio dolazak legendarnog MMA borca, a danas je oktriveno da je u pitanju Bigfoot Silva (19-12). Za one mlađe, Bigfoot je bivši Strikeforce šampion, pobedio je imena kao što su: Fedor Emelianenko, Andrei Arlovski, Alistarir Overeem. Naravno Silva više nije u formi u kakvoj je nekada bio. 41 godišnji brazilac je u nizu d 5 poraza za redom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Poslednji njegov trijumf u MMA sportu bio je 2015. na UFC 190. Imao je Silva izlete i u kikboks, gde je nastupio i izgubio od Glory šampiona Rico Verhovena, a poslednji je radio Bare Knuckle FC gde je izgubio od svog zemljaka Gabriela Gonzage. Biće zanimljivo ko će biti Silvin protivnik, da li će Megdan legendarnog brazilca upariti nekoga od naših boraca ili će priliku za borbu dobiti neko od stranih boraca.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Voleo bih da ga vidim protiv nekog srpskog teškaša, to bi bilo najbolje za srpski MMA. Nažalost Stošić i Marko Petković imaju ugovore sa KSW-om i SBC-om. Ostaju jedino Aleksandar Đorđević iz Animal Leskovac i Žarko Sedoglavić iz CDS Novi sad, koji je poluteškaš.
    Mada poznavajući Megdan, daće mu nekog stranca ili nekog sa negativnim skorom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime