Antonio Plazibat: „Moram da imam želju da ubijem protivnika u ringu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji hrvatski i jedan od najboljih svetskih teškaša kada je u pitanju kikboks, Antonio Plazibat sutra (19.12.2020) će nastupiti na Glory priredbi protiv francuskog borca Nordine Mahieddinea.

Antonio Plazibat

Plazibat će nastupiti na teškaškom turniru četvorice a prva prepreka će mu biti Mahieddine. Drugi polufinalni par zakazan je za duel Levi Rightersa i Massinissa Hamailia. Glory 76 kao što znamo predvodi duel Haria i Adegbuya. Splićanin je u intervjuu za Glory svoju borilačku priču uporedio upravo sa pričom legendarnog Mike Tysona, koji je bivši šampion ne tako davno spomenuo:

Nedavno sam čitao o tome da je Mikeu Tysonu sin rekao da želi da bude borac, na šta ga je ovaj pitao zašto je to potrebno kad ima sve u životu. Ovo nije igra kao fudbal. Borba se ne igra, moraš da imaš dobar razlog za šta se boriš. Moraš biti spreman da umreš u ringu. Kad ja više ne budem imao tu glad u sebi, tada sam završio i neću više ovo da radim. Moram da imam želju da ubijem protivnika u ringu.“

Odgovorio je Antonio i na pitanje ko je njegov uzor i ko je imao najveći uticaj na njega tokom karijere:

Imam ih puno, ali Badr Hari i Semmy Schilt, Ernest Hoost, takođe i Branko Cikatić i Mirko Filipović. Ali trenutno mislim da je to Badr Hari. Pokazao mi je sve. On mi je i najdraži sparing partner. Ne želim da mi na svako pitanje Badr bude odgovor, ali kad je trenutno tako. Mislim da bi to rekli svi koji sa njim treniraju.

Antonio Plazibat i Badr Hardi

Plazibatu želimo puno sreće u subotu i verujemo da će osvojiti Glory turnir četvorice!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u svetu borilačkih sportova!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime