Arlovski: „Ne želim da budem džak za udaranje i da borci preko mene grade ime!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

42 godišnji bivši UFC šampion Andrei Arlovski, ovog vikenda ponovo ulazi u oktagon tražeći novu pobedu.

Andrei Arlovski

Legendarni „Pitbull“ će zabeležiti čak 34. borbu u UFC organizaciji, u odličnoj je formi u poslednje vreme gde je ostvario 3 pobede u poslednja 4 nastupa, ali u ovaj meč ulazi kao „autsajder“ protiv mladog i talentovanog britanca Toma Aspinalla. Arlovski je često bio otpisan pre borbe pa je u samoj umeo da iznenadi i izađe sa podignutom rukom. U svom poslednjem meču protiv Tanner Bosera bio je ogroman autsajder bez skoro ikakve šanse za pobedom, ali je Arlovski još jednom „ućutao“ kritičare i pokazao o kakvom borcu se radi i izjavio kako nema nameru da privodi karijeru kraju:

Želim da se borim što duže mogu i naravno da ponovo budem šampion. To je ono zbog čega ovo i radim. Pokazao sam to u svoje poslednje dve borbe, držao sam se taktike i verovao sa msvojim trenerima. Zbog toga sam i uspeo!

Arlovski nema nameru kako kaže da mlađi borci prave ime na njemu, kada oseti da je gotov povućiće se, što trenutno nije slučaj zbog njegove odlične forme:

Definitivno da forsiram kada više ne bude išlo. Ne želim da budem džak za udaranje borcima koji bi preko mene da grade svoje ime. Imam dvoje dece i pametan sam čovek. Želja mi je da jednog dana gledam svoje unuke u dvorištu dok pušim cigaru i ispijam vino.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime