Artem Lobov ponudio Malignaggiu revanš, može i boks i bare knuckle

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako je Paulie Malignaggi posle poraza u svom bare knuckle debiju izjavio da se više neće boriti, možda dođe do promene odluke. Kako ti često biva u borilačkom sportu a i generalno u sportu, nikad ne reci nikad. Postoje stvari koje borce vrlo često vraćaju iz penzije. Ponekad to bude novac, nekad prestiž, nekad ta želja i volja koju borci ceo život imaju u sebi.

Artem Lobov je u razgovoru za Mac Life rekao da je jako zainteresovan za revanš sa Malignaggiem i da bi voleo da to bude na velikom PPV eventu gde će se sastati dve internet zvezde (Youtube) Logan Paul i KSI u boks meču.

Foto: cdni.rt

 

Čuo sam da se Malignaggi i dalje žali na ishod prvog meča, ako želi još jednu šansu biću i više nego sretan da mu je pružim. Idemo to ponovo da uradimo. Neka pokuša još jednom. Stvarno nemam problem da ga uhvatim i prebijem još jednom! To je nešto što mi nikada neće dosaditi! Zato zašto da ne !

Rat Lobova i Malignaggi je počeo mnogo pre meča. Pauile Malignaggi je bio Conorov sparing partner za njegov boks meč protiv Floyd Mayweathera gde je krenula cela pometnja. Sukob se preneo da Conorovog prijatelja Artema. Retko ko je mislio da Lobov može da pobedi bivšeg svetskog šampiona u boksu. Pre same borbe dodatno je tenziju podigao Paulie Malignaggi koji je na pres konferenciji udario šamar Lobovu a potom ga i pljunuo. Meč je bio pravi rat a Lobov je dobio veliko poštovanje ljudi koji prate borilačke sportove. Bivši bokser je bio razočaran i nezadovoljan sudijskom odlukom po kojoj je Lobov pobedio.

Ako ne želi meč sa golim šakama, idemo to odraditi sa rukavicama. Čist boks, zašto da ne? Možda možemo odraditi još jedan meč na eventu Logan Paul vs. KSI. Tamo će biti boks mečeva, a event će biti izuzetno veliki a fali mu dobar meč. Mislim da bi Paulie i ja bili sjajan izbor. Rekao je Artem Lobov za Mac Life

Posle ne baš tako blistave MMA karijere, Artem Lobov u bare knuckle ima skor od 2 pobede bez poraza, i to protiv bivšeg UFC borca Jasona Knighta i Paulie Malignaggia. Ono što je zanimljivo u oba meča je bio autsajder, a pružio je vrhunske borbe.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime