Artem Lobov ugovorio MMA meč za pojas nove Francuske organizacije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA sport je od 2020. godine legalan u Francuskoj, gde ćemo u narednom periodu gledati najveće svetske organizacije ali isto taki i biti svedoci osnivanja novih. Francuska je jedna od najbogatijih zemalja na planeti a jedna od retkih gde MMA nije bio priznat kao sport i bio zabranjen.

Novonastala organizacija „Arena Fightins Championship“ pokazuje velike ambicije. Najavili su dva bivša UFC borca na svom prvom događaju gde će se održavati MMA borbe. Iz organizacije su najavili nastup Antonioa „Bigfoot“ Silve, a danas je potvrđena i glavna borba večeri. U pitanju je duel Artema Lobova i francuskog borca Ylies Djirouna za titulu šampiona do 70 kilograma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

AFC Lightweight Title Artem LOBOV vs Ylies DJIROUN MMA – 5X5min • @rushammer @yliesbroly @sukocarbone @boris.berjuin • #arenafightchampionship #arenafight #fight #AFC2 #marseille #AFCMarseille

Објава коју дели Arena Fight Championship (@arena_fight_championship) дана

Artem Lobov (14-15-1) posle kraće pauze i izleta u Bare Knuckle vraća se u MMA. Sparing partner i prijatelj Conora McGregora je svoj poslednji nastup u oktagonu odradio još 2018 u UFC protiv Michael Johnsona gde je izgubio sudijskom odlukom. Lobov iza sebe ima 3 poraza u nizu. Nakon odličnih partija u „The Ultimate Fighteru“ Lobov je u UFC oktagonu upisao 5 poraza i samo 2 pobede. Do duše Lobov je svaki put poražen sudijskom odlukom i pokazao veliko srce i upornost. Pred njim je novi izazov u karijeri i nova kategorija. Videćemo kako će izgledati povratak Lobova u Oktagon posle odličnih borbi u boksu bez rukavica (Bare Knuckle).

Ylies Djiroun (17-6) je prošlogodišnji učesnik PFL-a, gde je doživeo dva poraza od Islam Mamedov i finaliste Loik Radzhabov. U svom poslednjem nastupu Djiroun je pobedio na Duble Red XFN-u. Radi se o odličnom borcu koji ima iskustvo i veliki broj nastupa u Evropi i Americi. Biće zanimljiva borba na prvom događaju Arene u Marselju  12.12.2020

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime