Avramović „šokirao“ Bratislavu, Reljić dobio protivnika za RFA!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nova Slovačka promocija Real Fight Arena (RFA) održala je svoj drugi po redu događaj proteklog vikenda.

Nenad Avramović pobedio Milana Datelinku, potpisao i Goran Reljić

RFA 2 događaj održan je u NTC Areni u Bratislavi a u glavnom meču večeri nastupio je srpski borac Nenad Avramović (9-7). Iskusni Avramović je ušao u „istoriju“ kao prvi borac sa Balkana koji je nastupio u RFA promociji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nenad je u glavnom meču večeri „šokirao“ celu Bratislavu, kada je u prvoj rundi sjajnom giljotinom uspavao domaćeg borca i veliku zvezdu Milana Datelinku. Datelinka je prešao iz konkurentne promocije „Oktagon MMA“ gde se u poslednjem meču borio za pojas, ali Nenad se pokazao kao „tvrd orah“ i porazio Datelinku.

Nenad Avramović i Milan Datelinka na RFA 2

Najbolji podatak koji govori o tome koliko su domaćini bili sigurni u pobedu Datelinke je taj da je prema kladionicama kvota na pobedu Milana Datelinke bila samo 1,10 dok je na borca iz Fight Company kluba bila čak 6,50. Ko se kladio na Nenada, odlično je prošao!

Kako je EKSLUZIVNO u intervjuu za TRIANGLE TV izjavio, Goran Reljić je zbog cele situacije sa ratom u Rusiji dobio dozvolu da nastupi van ACA promocije, a njegov novi poslodavac je RFA.

Goran Reljić i Vojtech Garba

Reljić je takođe bio u Bratislavi na ovom događaju gde se suočio sa svojim protivnikom Vojtech Garbom (6-3) koji dolazi iz Češke. Reljić i Garba će se boriti na RFA 3 koji se održava 23. jula.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime