Avramoviću se pridružuje i hrvatski MMA borac na RFA 11 u Bratislavi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih srpskih boraca srednje kategorije Nenad Avramović (11-8) boriće se za RFA titulu srednje kategorije 10.6 u Bratislavi.

Nenad Avramović i Ivan Vladimir nastupaju na RFA 11

Iskusni Avramović je debitovao za RFA promociju 14. maja kada je „šokira“ Češku i Slovačku publiku, pobedom gušenjem u prvoj rundi nad jednim od najboljih slovačkih srednjaša i borcem koji se samo meč pre toga borio sa Karlosom Vemolom za Oktagon MMA titulu srednje kategorije, Milana Datelinku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle MMA Management (@triangle.management)

Nakon velike pobede nad Datelinkom, odlični Avramović je savladao i Davida Hošeka, takođe jednog od najboljih boraca srednje kategorije iz Češke. David je u RFA došao kao veliko pojačanje iz konkurentskog Oktagona, ali se iskusni Avramović pokazao kao nepremostiva prepreka.

Nakon dve velike pobede u RFA promociji, Nenad Avramović će se 10.6 u Bratislavi boriti za RFA titulu srednje kategorije protiv neporaženog Dominika Humburgera (6-0). Humburger je isto kao i Avramović slavio u 2 nastupa u RFA promociji, a pored toga nastupa i na KSW gde je trebao da se bori protiv Nemanje Nikolića.

Na RFA 11 u Bratislavi gledaćemo i iskusnog hrvatskog MMA borca Ivana Vladimira (10-10) koji će nastupiti protiv Milana Datelinke (8-7) koji iza sebe ima niz od 3 poraza (Vemola, Avramović i Humburger). Vladimir iza sebe ima pobedu „arm barom“ u prvoj rundi nad Harald Fischerom (12-5) na CFS 13.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle MMA Management (@triangle.management)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime