Big John McCarthy stao u odbranu Hardya: „Greg nije pokušao varati“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što je već poznato meč između Grega Hardya i Bena Sosolija prebačena je u no contest i ako je prvobitno Hardy odneo pobedu jednoglasnom sudijskom odlukom.

Foto: screnshoot

Greg Hardy je između druge i treće runde koristio inhalator, a kako je izjavio on se o tome konsultovao sa predtavnikom komisije pre nego što je uportebio inhalator.

Bio sam u svom uglu, moj trener i ja smo pitali komisiju da li je možemo da uzmemo inhalator, a oni su rekli da mogu. Zato sam to i uradio! Nov sam u ovom sportu i uradio sam ono što bi i svako uradio u ovoj situaciji, pitao sam komisiju za dozvolu. Dobio sam od njih dozvolu i zato sam uradio to što sam uradio. Rekao je Hardy

Jedan od najboljih MMA sudija svih vremena Big John McCarthy je stao u odbranu bivše NFL zvezde i za ovaj propust okrivio članove komisije:

Osoba koja bi trebala da ima informacije i koja je zadužen a za njegov ugao je upravo taj kontrolor. Komisija je dodelila toj osobi ugao i on treba da bude njihov predstavnik. Greg je postavio jasno pitanje, da kontrolor mu je dao dozvolu za tako nešto. To je nešto što nije smeo učiniti. Da li je Greg pokušao da vara? Ne, on je postavio jasno pitanje pred svima. Izgleda da taj kontrolor nije znao sva pravila i upravo je on napravio sve ovo, Sve što je trebao reći jeste – „Ne znam“. „Nemoj to da radiš“.“ Sačekaj da dobijem više informacija od komisije“. Rekao je McCarthy

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime