Bivša žena Mike Perrya otkrila šta je preživela u braku sa borcem: „Prevare, droga, alkohol, pretnje!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako su na društvenm mrežama delovali kao idealan par, na kraju se ispostavilo da uopšte nije bilo tako. Sada već bivša supruga UFC borca Mike Perrya, Danielle Nickerson iznela je detalje iz braka sa borcem koji do sada nisu bili poznazi javnosti.

Danielle Nickerson i Mike Perry

Popularna „Platinum Princess“ je za 5 godina provedenih sa Perryem podnela čak 3 prijave protiv njega. Svoju romansu su završili u martu ove godine a MMA Junkie portal je došao do informacija i prijava koje je podnela Danielle protiv Mikea.

Prva prijava je zabeležena 8. februara:  „Moj suprug Michael Perry mi je verbalno pretio da će me prebiti ako ostanem kod kuće“, istog datuma usledila je još jedna prijava: „moj suprug Michael Perry me je pratio do kuće, u teško alkoholisanom stanju i drao se na svoju majku da me pošalje napolje. Nakon što smo obe to odbile rekao je da će zapaliti kuću sa sve psima u njoj. Policija ga je privela u komšiluku.“

Treća prijava dogodila se 3. marta, posle koje je Danielle Nickerson podnela zahtev za razvod braka a ona glasi:

„Rachel’s striptiz klub u Orlandu. Michael Perry, moj suprug je bio pot dejstvom alkohola i meni nepoznatih droga. Uhvatila sam ga u preljubi, nakon čega je rekao kako je ‘platio Brooku da mu (cenzura) u privatnoj prostoriji’. Rekao mi je da predam papire i da želi razvod braka.“

Ako pogledamo objavu Danielle na instagramu možemo zaključiti da je ovo samo početak priče o njoj i Perryu i da je spremna da otkrije mnoge detalje iz njihove dugogodišnje veze. Sama je na Instagramu napisala da je dosta ćutala, a tagovala je i Joe Rogana i Ariel Helwanija sa kojima je kako kaže spremna da poragzovara o ovome.

Mike Perry u poslednje vreme često pravi probleme. Poslednji ispad koji je imao je bio nedavno kada je nokautirao starijeg čoveka ispred jednog bara u vidno alkoholisanom stanju. UFC je najoštrije reagovao na taj postupak i neće dozvoliti Perryu da nastupa sve dok ne dobije stručnu pomoć i terapiju, na šta je borac pristao. Poslednji meč radio je 27. juna gde je savladao Mickey Galla i vratio se pobedama.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime