Blachowicz o potencijalnom meču sa Rakćem: „On je dobar izbor za sledeću borbu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jan Blachowicz nije uspeo po drugi put da odbrani titulu UFC šampiona poluteške kategorije. Iskusni Glover Teixeira savladao je poljaka na UFC 267.

Aleksandar Rakić i Jan Blachowicz

Pobedom Teixeire nad Blachowiczem otvorile su se nove opcije za uparivanje u odličnoj poluteškoj kategoriji. Kako je i sam UFC predsednik Dana White najavio Jiri Prochazka bi trebao da napadne titulu koju drži Glover Teixeira, a Aleksandar Rakić, Jan Blachowicz i Anthony Smith čekaju poziv UFC-a.

Jiri Prochazka, Jan Blachowicz i Aleksandar Rakić

Jan Blachowicz je tokom gostovanja kod Ariela Helwanija na „The MMA Hour“ izjavio kako Smith neće biti njegov naredni protivnik, pa je sve realnije videti duel Jana Blachowicza i našeg Aleksandra Rakića. To je potvrdio i sam Poljak koji nije želeo „da otkrije“ ali nam je dovoljno rekao:

“Ne mogu da kažem sa kim se borim, ali mogu da ti kažem da se neću boriti protiv Anthonyj Smitha.“

Započeo je Blachowicz, a onda ga je Helwani upitao da li je srpski borac njegov naredni protivnik:

“Možda. On je jako dobar borac, jak je. Svi borci u Top 10 u UFC-u su odlični borci i čast mi je da se borim  protiv svih njih. Rakić je dobar izbor za sledeću borbu.“

Aleksandar Rakić je odgovoio u „svom stilu“ na Twitteru, podelivši objavu uz smajli „rakete“. Vrlo brzo ćemo saznati više detalja o ovome. Svakako meč Rakića i Blachowicza bi bio odlčan, a Aca bi potencijalnom pobedom definitivno obezbedio napad na titulu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime