Blaydes nokautirao Dos Santosa, Chiesa pobedio Dos Anjosa! Stošić izgubio! REZULTATI

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen ej UFC Fight Night 166 koji je održan u Severnoj Karolini. Borba večeri je bila između Curtis Blaydesa i Juniora Dos Santosa, sunaslovnu borbu predvodili su Michael Chiesa i Rafael Dos Anjos. Na eventu je nastupio i naš Darko Stošić koji je otvorio glavni deo programa.

Curtis Blaydes nastavlja svoj pobednički niz i dolazi do vrlo važne pobede. Blaydes je šokirao svet, pobedio je Dos Santosa nokautom, a poznato je da je Dos Santos jedan od najboljih boksera u teškoj kategoriji ikada, dok je Blaydes rvač. Imao je Brazilac odličnu prvu rundu. Dobro je pogađao, izgledao je sigurno. Imao je nekliko odbrana od rušenja. U drugoj rundi se videlo da to nije više stari Cigano. Ipak su na neki način i godine učinile svoje. U drugu rundu je ušao umoran i to je ostavilo utisak na njegov preformans. Pogodio je Blaydes iz kontre desni kroše koji pada tačno na Dos Santosovu bradu. Osetio je Blaydes da je protivnik uzdrman i završio je borbu u svoju korist. 3 pobeda u nizu za Blaydesa, dok je Dos Santosu ovo drugi poraz za redom.

Foto: MMA Junkie

Michael Chiesa stiže do najveće pobede u svojoj karijeri. Nakon 3 runde jednoglasnom sudijskom odlukom pobedio je Rafaela Dos Anjosa. Bio je ovo duel u velter kategoriji, dva bivša borca lake kategorije. Chiesa je izgleda napravio pravi potez prelaskom u velter. Pokazao je veliki napredak u borbi na nogama. Ovo mu ej bila 3 pobea za redom u velter kategoriji, dok je Dos Anjos u padu i ovo mu je 2 poraz u nizu. U poslednjih 5 borbi ostvario je samo 1 pobedu.

Foto: Rob Kinnan-USA TODAY Sports

Darko Stošič je izgubio od Jamahal Hilla jednoglasnom sudijskom odlukom. UFC debitant je bio bolji od Darka i zasluženo pobedio. Nije imao odgovor Darko na duge ruke Jamahal Hilla, koji je uspostavio distancu i pogađao precizno. Imao je Stošić par dobrih udaraca iz kontre, ali kao da je nedostajao još koji udarac. U trećoj rundi smo videli mnogo boljeg Stošića, koji je uspeo Čak 4 puta da sruši Hilla, ali nije uspeo da zadži protivnika na zemlji i da pokuša kroz GNP da završi borbu. I pored poraza Stošić je pokazao veliko srce i jako čvrstu bradu. Nadamo se da će dobiti još jednu priliku u najboljoj svetskoj promociji.

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

UFC Fight Night 166 – Rezultati

Curtis Blaydes def. Junior dos Santos – TKO (R2 01:06)
Michael Chiesa def. Rafael Dos Anjos – jednoglasna sudijska odluka
Alex Perez def. Jordan Espinosa – SUB (R1 02:33)
Angela Hill def. Hannah Cifers – TKO (R2 04:26)
Jamahal Hill def. Darko Stošić – jednoglasna sudijska odluka

Bevon Lewis def. Dequan Townsend – jednoglasna sudijska odluka
Arnold Allen def. Nik Lentz – jednoglasna sudijska odluka
Justine Kish def. Lucie Pudilová – jednoglasna sudijska odluka
Montel Jackson def. Felipe Colares – jednoglasna sudijska odluka
Sara McMann def. Lina Länsberg – jednoglasna sudijska odluka
Brett Johns def. Tony Gravely – SUB (R3 02:53)
Herbert Burns def. Nate Landwehr – KO (R1 02:43)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime