Bojan Veličković nastupa na Oktagon 27 u septembru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon fantastičnog debija u Oktagonu, Bojan Veličković će nastupiti na novom eventu ove prestižne Evropske organizacije.

Bojan Veličković pobedio Emmanuel Dawu, FOTO: Oktagon MMA

Oktagon 27 predvodi fantastični duel za titulu Oktagon šampiona perolake kategorije između iskusnog Ivana Buchingera (38-7) i velikog potencijala Slovačkog MMA Vojto Barborika (13-1).

Vojto Barborik i Ivan Buchinger

Danas je na Instagram profilu Oktagon MMA organizacija osvanuo plakat Bojana Veličkovića koji će nastupiti 11. septembra u Bratislavi u Areni Ondrej Nepela. „Srpski Čelik“ je imao fantastičan debi u Oktagonu kada je pobedio Francuskog borca Emmanuel Dawu prekidom u prvoj rundi, gde je pokazao da je ozbiljan konkurent za titulu velter kategorije ove odlične organizacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Još uvek se ne zna protiv koga će se Veličković boriti, ali to bi trebalo da se sazna ovih dana. Na fight cardu videćemo još dvojicu Srpskih boraca, u duelu jedan protiv drugog. Vlasto Čepo momak iz Srbije koji živi i trenira u Slovačkoj boriće se protiv Miloša Kostića (7-3) koji će debitovati za jednu od najboljih Evropskih organizacija 11. septembra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime