Bojan Veličković se vraća u Oktagon protiv drugorangiranog izazivača!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi srpski UFC borac, sada član jedne od najboljih evropskih promocija, Bojan Veličković uskoro će opet u kavez.

Bojan Veličković nakon pobede na Oktagonu

Veličković je imao odličnu 2021. godinu u kojoj je debitovao za Oktagon promociju i upisao dve pobede prekidima u 1. rundi (Dawa i Prater). Trebao je da se bori protiv mađarskog borca Mate Kertesza na Oktagon 29, ali je nakon što je Ivan Buchinger otkazao meč Davidu Kozmi, „Veli“ je bio taj koji je uleteo i dobio priliku za napad na pojas.

Bojan Veličković pobedio Emmanuel Dawu, FOTO: Oktagon MMA

Bojan Veličković (20-11-2) je izgubio od opasnog Davida Kozme, ali je odradio dobar meč i u jednom momentu završio „Pink Pantera“. Na kraju Kozma je slavio prekidom u 4. rundi i stigao do četvrte odbrane titule Oktagon šampiona velter kategorije.

Da bi ponovo dobio priliku za napad na titulu, Veličković će morati da pobedi drugorangiranog izazivača i „nesuđenog“ protivnika sa Oktagon 29, Mate Kertesza 26. marta u Šamorinu u Slovačkoj na Oktagon Prime 5 događaju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Mate Kertesz (11-4) je svoj poslednji meč imao u septembru na Oktagon 27 gde je pobedio Roberta Pukača. Kertesz je u nizu od 3 pobede i jako mu je bitna ova borba, jer bi potencijalnom pobedom nad Veličkovićem ponovo dobio priliku da se bori sa Davidom Kozmom.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime