BOMBA! Filip Pejić nastupa na KSW 56 za 10 dana!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedan hrvatski borac nastupiće na KSW 56 koji se održava 14. novembra u Varšavi. FIlip Pejić će se boriti protiv poljskog borca Sebastiana Rajewskog.

Filip Pejić i Sebastian Rajewski

KSW 56 predvodi borba šampiona Tomasza Narkuna protiv Ivana Erslana za titulu prvaka poluteške kategorije. U sunaslovnoj borbi bori se Roberto Soldić protiv Michal Materle, a tu je i debitant u KSW argentinac koji živi i trenira u HRvatskoj, Francisco Barrio poznatiji kao „Croata“. Danas je KSW objavio da će se na kardu za naći još jedan član American Top Teama iz Zagreba Filip „Nitro“ Pejić, koji će biti zamena za Michał Sobiecha koji je otkazao nastup.

Filip Pejić (14-4) je posle fantastičnog starta u KSW organizaciji doživeo dva poraza u nizu. Prvi od Daniela Torresa u Zagrebu gde su ga svi videli kao velikog favorita, zatim na KSW 53 gde je uleteo kao short notice protiv Roman Szymańskog u lakoj kategoriji. Zanimljivo i ovoga puta short notice i ovoga puta laka kategorija (do 70kg) a ne perolaka (do 66kg) gde se inače Pejić bori. U meču protiv Szymanskog videli smo odličan nastup Pejića ali na žalost manjak kondicije zbog kartkog vremena za borbu mu je presudio. Biće zanimljivo videti ponovo Pejića u lakoj kategoriji.

Sebastian Rajewski (9-5) je debitovao u KSW na KSW 54 protiv Armen Stepanyan kojeg je pobedio sudijskom odlukom. Radi se o tvrdom borcu sa odličnom fizičkom spremom koji je većinu svojih borbi odveo na sudijsku odluku. Poljak je u nizu od 5 pobeda za redom i sa puno samopuzdanja ulazi u meč sa Pejićem. Očekuje nas zanimljiv meč na KSW 56 u Varšavi.

  • KSW 56 Fight Card
  • Tomasz Narkun (17-3) vs. Ivan Erslan (9-0)
  • Michal Materla (29-7) vs. Roberto Soldic (17-3)
  • Karolina Owczarz (3-0) vs. Justyna Haba (2-1)
  • Andrzej Grzebyk (17-3) vs. Marius Zaromskis (22-9)
  • Mateus Legierski (6-0) vs. Fancisco Barrio (7-1)
  • Sebastian Rajewski (9-5) vs. Filip Pejić (14-4-2)
  • Daniel Torres (10-4) vs. Max Coga (22-6-1)

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime