BOMBA! Poznati treneri povratničkog „The Ultimate Fightera“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Konačno smo dobili imena trenera povratničkog „reality show“ programa koji je organizovao UFC pod nazivom „The Ultimate Fighter“.

Prva sezona „The Ultimate Fighter-a“

Mnogi današnji borci su afirmaciju i put do UFC organizacije stekli uprav u ovom šou. Od pojave „Dana White Contender Series“ programa, TUF je pao u zaborav, ali čelnici najbolje svetke organizacije ipak su odlučili da vrate program koji ih je na neki način afirmisao i pružio nezaboravne momente.

U povratničkoj sezoni TUF-a, treneri ekipa će biti borci perolake kategorije Alexander Volkanovski i Brian Ortega. Nakon TUF-a ova dvojica boraca će se boriti za titulu UFC šampiona perolake kategorije. Još uvek se ne zna da l će duel Volkanovskog i Ortege naći na finalu TUF-a ili na nekom od PPV događaja.

Alexander Volkanovski i Brian Ortega, FOTO: sports.yahoo.com

Prva opcija za povratnički The Ultimate Fighter bila je borba Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, ali kao što znamo do toga nije došlo. Kao drugi pik bila je borba velter kategorije između Kamaru Usmana i Jorge Masvidala, ali ovaj dvojac će rukavice ukrstiti već ovog meseca na UFC 261. Priliku da se pokažu svetu u 29. TUF-a imaće borci bantam i srednje kategorije.

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov UFC 229

Očekuje se da UFC uskoro objavi datum i imena učesnika. Kako ste zadovoljni odabirom trenera?

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime