BOMBA! UFC radi na borbi Conor McGregor vs. Justin Gaethje za UFC 252!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Izgleda da ćemo videti ovog leta jednu od najiščekivanijih borci u UFC. Borba koja bi rešila dosta stvari u lakoj kategoriji i odlučila ko napada titulu koju drži Khabib Nurmagomedov. Kao što znamo UFC je otkazao svoja 3 eventa, a sudbina UFC 249 na kojem se bore Khabib i Tony još uvek nije poznata.

Trener Conora McGregora Owen Roddy gostovao je na ESPN kod Ariela Helwanija i tom prilikom izjavio kako se radi na realizaciji borbe između Conora McGregora i Justina Gaethjea. Kako tvrdi, ova borba bi trebala da predvodi UFC 252 koji se održava 11. jula u Las Vegasu:

Da, definitivno je to plan. Nadamo se! Želimo vratiti UFC u život posle ovakvih stvari i otkazivanja. Mislim da će ova borba 11. jula vratiti UFC u život i vratiti sve na pravi put kako je i bilo. Prsti su mi ukršteni i siguran sam da ceo svet želi da vidi ovu borbu.

 

Na pitanje o sledećem Conorocom protivniku, Roddy je rekao da je Irac spreman boriti se sa bilo kome, a da najviše bi voleli da to bude Justin Gaethje:

‘The Highlight’ (nadimak Justin Gaethjea) je na radaru McGregora u poslednjih nekkoliko meseci i bilo je razgovora o potencijalnom meču u oktagonu između njih dvojice.

 

 

 

Zbog ove situacije sa Korona virusom, jasno je da poslovanje UFC nije baš dobro, pa bi povratak Conora mogao da popravi finansije UFC-a, pogotovo u borbi sa Justinom. Ko pobeđuje u ovoj borbi ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime