BOMBA!Plazibat protiv Adegbuyia, povratak Gokhan Sakija!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon što je Alistair Overeem otkazao nastup protiv Rico Verhoevena, Glory Collision 3 je doživeo velike promene.

Antonio Plazibat i Benjamin Adegbuyi, FOTO: glorykickboxing

Totalna „rokada“ se dogodila sa fight cardom za sjajni događaj koji nas očekuje 23. oktobra. U borbi za titulu šampiona teške kategorije videćemo duel između Rico Verhoevena i Jamal Ben Saddika po drugi put.

Nakon uskakanja Ben Saddika u borbu za titulu Benjamin Adegbuyi je ostao bez protivnika, sve do trenutka dok ga nije prihvatio Antonio Plazibat! „Plaza“ će ispred sebe imati definitivno najveći ispit u svojoj karijeri u vidu opasnog Adegbuyia.

Benjamin Adegbuyi (35-6-0, 20 KO) je u svom poslednjem nastupu nokautirao legendarnog Badr Harija. Prakitčno je „počistio“ ceo vrh kategorije osim Verhoevena. Trenutno je drugorangirani izazivač teške kategorije.

Antonio Plazibat je trebao da se bori protiv James McSweeneya protiv kojeg će se boriti povratnik u Glory, Gokhan Saki. Plaza je u svom poslednjem nastupu brutalno nokautirao Tarik Khabeza a ispred sebe će imati opasnog Adegbuyia. Pobedom nad Adegbuyiem, Plazibat bi ušao u trku za napad na titulu Glory teške kategorije. Želimo mu puno sreće i verujemo da će „šokirati svet“ i stići do nove pobede!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime