Borac koji je „tesno“ pobedio Bažanta, potpisao za UFC i debituje uskoro!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ova situacija je dokaz da je Danijel Bažant jako kvalitetan borac i da je svojim radom i zalaganjem zaslužio da se nađe u nekoj od velikih promocija.

Morgan Charriere i Daniel Bažant na Cage Warriors 147

I ako je doživeo poraz u svom poslednjem nastupu na FNC 11 u Zagrebu, kada je izgubio titulu FNC šampiona perolake kategorije od Jordan Bartona, Daniel Bažan je defitinivno borac koji zaslužuje veliki respekt.

Učenik čuvenog Zelga Galešića i član Trojana iz Pule je kroz prvu sezonu FNC Armagedona „ušao na mala vrata“ regionalne MMA scene i za relativno kratko vreme napravio zapažene rezultate osvojivši FNC titulu šampiona, borba na KSW, borba na Cage Warriors i dva „skalpirana“ UFC veterana.

Daniel Bažant

Za one koji ne znaju, Bažan je odradio jednu borbu u KSW promociji, gde je kao „short notice“ uskočio protiv aktuelnog šampiona KSW perolake kategorije Roberta Ruchale (9-0) od kojeg je poražen u 3. rundi ali je napravio veliki poblem neporaženom KSW šampionu i na momente bio blizu da završi svog protivnika. Definitivno pobede protiv bivših UFC veterana Rony Jasona i Iuri Alcantare su najveće pobede Daniela u njegovoj karijeri.

Robert Ruchala i Daniel Bažant KSW 58

Borac koji se borio sa Bažantom na Cage Warriors 147 i pobedio ga podeljenom sudijskom odlukom, bivši Cage Warriors šampion perolake kategorije Morgan Charriere (18-9-1), potpisao je ugovor sa UFC promocijom i očekuje ga debi u Parizu 2. septembra protiv italijana Manolo Zecchinia. Ovo je još jedan pokazatelj koliko je Bažant kvalitetan i nezgodan protivnik svakome i da ne treba da odustaje jer je jako blizu „velikih stvari“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFC Fight Pass (@ufcfightpass)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime