BPN Strikers League startuje 27.10 u Novom Sadu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Konačno smo dobili i datum i vreme održavanja prvog ligaškog takmičenja u ovom delu evrope. BPN (Borbom Protiv Nasilja) se vraća posle 2 godine i održava svoj 21. event po redu, ali ovoga puta po drugačijem sistemu takmičenja.

„BPN Strikers League“ je udaračka liga koja startuje 27.10.2019. Takmičenje će se održati u K-1, MMA i Tajlandskom Boksu (Muay Thai). Velika prilika za mlade borce da se oprobaju i da se takmiče tokom čitave godine. Ova liga će sigurno puno doneti mladim borcima, ono što je najvažnije takmičari će imati kontinuitet i takmičiće se nekoliko puta godišnje. Upravo je to nedostajalo našim mladim borcima predhodnih godina. Nije sporno da talenata i boraca ima puno, ali glavni je problem bio gde oni da se bore?

Event se održava u Stonoteniskoj dvorani u Sportsko Poslovnom Centru Vojvodina „Spensu“ 27.10.2019.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

KONAČNO I OFICIJALNI PLAKAT I NAJAVA 21. INTERNACIONALNE REVIJE KIK BOKSA “BORBOM PROTIV NASILJA “ Posle 2 godine pauze vraćamo se sa najavom našeg novog projekta za razvoj mladih borac pod nazivom “BPN STRIKERS LEAGUE” . 27.10 u Stonoteniskoj dvorani u Sportsko Poslovnom Centru Vojvodina “Spensu” pravimo reviju koja će najaviti ovaj projekat . Zato ne propustite , dodjite , podržite i pomozite nam da napravimo nešto što će pomoći razvoju našeg sporta i dati šansu svima koji maštaju da jednog dana budu profesionalni borci 🙏🏻 . Veliko hvala upravi grada Novi Sad i pokrajnskog sekreterijata za sport na čelu sa Ognjenom Cvetičaninom koji su prepoznali ovaj projekat za ono što jeste i postali naš generalni pokrovitelj 🙏🏻 @ronin_carnage_global @ronin_carnage_global_swiss @rebel_carnage_mne @ronin_bodylook @triangle3tv @mma_magazin_rs @leone1947balkan @clubmuseum @_cfsport_ @invictus_energy_drink #ronincarnageglobal #borbomprotivnasilja #kickboxing #muaythai #boxing #mma #strikersleague #osu @dragan_cimesa @k1_daniel_stefanovski @markomilanovicc @abaddon_chaosbringer @nikolazoric87 @ognjen_vuk @gymtwentythree @teamstoica @andrei1stoica @alin_falcusan @nemanjamilovic @kik_boks_savez_srbije @topteamzurich @mile.kekin @zoran_baculov_warrior_gym_srb @_nikola.nestorovic_

Објава коју дели Miša Bačulov (@ronin_carnage_global) дана

Dođite i podržite ovaj projekat i pružite podršku mladim borcima ! 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime