Brave CF 56: Limp savladao filipinca, Jurković i Cvetković poraženi! Pobede Marjanovića, Nikolića i Zdravkovića!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je Brave CF 56 koji je održan u Beogradu u Belexpo Centru u zajedničkoj organizaciji sa MMA Ligom Srbije.

Slobodan „Limp“ Maksimović, FOTO: mmasavezsrbije

U uvodnom programu videli smo finala ovogodišnje MMA Lige Srbije, gde su se najbolji borci svih kategorija u predhodnoj sezoni, borili za šampionske pojaseve MMA Lige. Titulu za najbolji klub u ovoj sezonu osvojio je Fight Company.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Otvaranje Brave CF 56 događaja krenulo je odlično po Srbiju. Mladi i talentovani borac bantam kategorije Miljan Zdravković pobedio je iskusnog protivnika iz turske Ahmet Şimşek jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 odlične runde. Miljan je veliki potencijal i momak koji je prošao sve kategorije amaterskog MMA.

U drugom meču videli smo prvi poraz domaćih boraca. Perspektivni Miloš Cvetković je na žalost doživeo prvi poraz u svojoj karijeri. Bolji od „Cveleta“ bio je borac iz Bugarske Nikolay Nikolov koji je stigao do pobede gušenjem u 2. rundi.

Abdullah Al-Qahtanije savladao Nejca Preložnika nokautom u 3. rundi borbe. Ova dvojica boraca su od samog stata borbe krenula žestoko i bilo je pitanje „ko će koga“ da nokautira.

Abdullah Al-Qahtani pobedi Nejc Preložnika, FOTO: mmasavezsrbije

Borac koj je stigao do najubedljivije pobede je Jovan Marjanović. Momak iz Niša je još jednom demonstrirao koliko je opasan u borbi na nogama i koliko je napredovao. Nokautirao je u 1. rundi poljaka Tomek Łangowskog i doveo atmosferu u Belexpo Centru do „usijanja“.

Aleksandar Stojičić i Jovan Marjanović, FOTO: mmasavezsrbije

Jakob Nedoh je neko na koga treba obratiti pažnju u budućnosti! Pobeda nad iskusnimZvonimir Kraljem u prvoj minuti 1. runde. Neverovatan osećaj za nokaut ima ovaj talentovani poluteškaš iz Slovenije.

Jakob Nedoh, FOTO: mamsavezsrbije

Borislav Nikolić stiže do svoje prve pobede u Brave-u nad opasnim Matiss Zaharovsom jednoglasnom sudijskom odlukom. 9. pobeda za Borislava u 10 profesionalnih nastupa za borca iz Sekutora.

Borislav Nikolić sa svojim Secutor timom, FOTO: mmasavezsrbije

Ahmed Labban je po drugi put savladao Nemanju Kovača. Ova dvojica boraca su pružili meč godine u prvom duelu, a i u ovom meču je publika mogla da uživa. Od samog početka otvorena borba, koja je na kraju pripala momku iz Libana gušenjem u 2. rundi. Iskoristio je Labban trenutak nepažnje Kovača i završio borbu.

Ahmed Labban savladao Nemanju Kovača, FOTO: mmasavezsrbije

Borac koji je pre nekoliko dana uskočio kao zamena za Chad Hanekoma je „iznenadio“ domaću publiku i savladao Mira Jurkovića. Mikhail Allakhverdian je pobedio Jurkovića jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde dominacije. Miro je još jednom pokazao veliku želju i srčanost ali na žalost sem toga ništa drugo od njega nismo videli u ovoj borbi.

Mikhail Allakhverdian pobedio Mira Jurkovića, FOTO: mmasavezsrbije

U glavnoj borbi večeri, videli smo duel dvojice iskusnih boraca. Slobodan „Limp“ Maksimović je pobedio Rolando Dy-a jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe. Borba nije bila toliko atraktivna, ali je i razumljivo, ulog je bio veliki a svaka potencijalna greška mogla bi skupo da košta jednog od boraca. „Limp“ je nametnuo svoj tempo a sredinom 3. runde dolazi do rušenja i odličnog pozicioniranja sa kojim je otklonio svaku dilemu kod sudija oko pobednika meča i zasluženo slavio.

Slobodan „Limp“ Maksimović pobedik glavne borbe večeri, FOTO: mmasavezsrbije

Odličan događaj, čestitamo Luki Nikoliću i MMA Savezu Srbije na organizaciji i jedva čekamo novi događaj! Intervjue sa borcima možete pogledati u nedelju na našem YOUTUBE kanalu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime