Brooks savladao Bogdanovića, Cowboy nokautirao Sekulića, Zvijer pobedio! SBC & Titan FC REZULTATI

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je zajednički događaj SBC Revenge & Titan FC koji je održan u petak 2. juna u Novom Sadu u Hali Spens.

Will Brooks pobedio Predraga Bogdanovića na SBC & Titan FC

Ovo je prvi put da se jedna domaća MMA promocija našla uživo na UFC Fight Pass programu. Događaj je predvodio meč za čak dve šampionske titule (SBC & Titan FC velter kategorije) između bivšeg Bellator šampiona Will Brooksa i perspektivnog Predraga Bogdanovića.

Nažalost Bogdanović je nakon serije od 14 pobeda u nizu, doživeo i svoj prvi profesionalni poraz. Iskusni Brooks je savladao Bogdanovića tehničkim nokautom u 5. rundi borbe. Definitivno Predrag nije imao „rešenje“ za fenomenalnog Brooksa, koji je pokazao najviši nivo MMA sporta sinoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Nakon pobede Brooks je izjavio da želi nazad u UFC i da po treći put savlada Michael Chandlera (Brooks je dva puta pobedio Chandlera). Predrag je pokazao da ima potencijal i kvalitet, samim time što se borio 5 rundi protiv borca kao što je Brooks. Ostavio je srce u kavezu i nema za čime da žali. Ovaj momak ima svetlu budućnost!

U sunaslovnoj borbi večeri gledali smo duel UFC veterana, koji je pripao Alex „Cowboyu“ Oliveiri u duelu sa našim Stefanom Sekulićem. „Crna serija“ Sekulića se nastavila i u Novom Sadu. Iskusni brazilac je nokautirao Sekulića nakon odličnog judo bacanja. Nadamo se da je sa Stefanom sve uredu i želimo mu brz oporavak.

Jedini domaći borac koji je uspeo da stigne do pobede na SBC & Titan FC događaju je Stefan Zvijer, koji je upisao svoju 13. profesionalnu pobedu. Zvijer je pobedio zamenskog protivnika, iskusnog Slavoljuba Mitića doktorskim prekidom između prve i druge runde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Borba između Ognjena Dimića i Nair Melikyana je završena „no contest“ nakon što je jermenski borac nelegalnim kolenom pogodio u glavu Dimića i naneo mu veliku štetu. Doktori su ustanovili da Ognjen nije u stanju da nastavi meč, a borba je završena bez pobednika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Monika Kučinič je izgubila od ruskinje Natashe Kuziutine jednoglasnom sudijskom odlukom, dok je perspektivni Vuk Lekić doživeo prvi poraz u karijeri od nešto iskusnijeg Atebe Gautiera nokautom.

SBC Revenge & Titan FC rezultati

  • Will Brooks def Predrag Bogdanović via TKO, R5
  • Alex Oliveira def Stefan Sekulić via KO, R1
  • Stefan Zvijer def Slavoljub Mitić via TKO, R2
  • Ognjen Dimić vs Nair Melikyan – no contest (ilegalan udarac Melikyana)
  • Juan Puerta def Mikhail Sirbu via podeljena sudijska odluka
  • Natasha Kuziutina def Monika Kučinič via jednoglasna sudijska odluka
  • Valter Walker def Alex Nicholson via KO, R4
  • Ateba Gautier def Vuk Lekić via KO, R1

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime