Burnsova reakcija na borbu Masvidala i Usmana: „Ovo je njegovo vreme, ne moje, Bog je tako hteo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Gilbert Burns je dokazao da je pravi sportista, jednom po prilično mirnom reakcijom na vest da će ga zameniti Jorge Masvidal u borbi za titulu prvaka velter kategorije protiv Kamaru Usmana.

Gilbert Burns

Gilbert Bunrs je doživeo pravu ekspanziju i stigao do napada na titulu, koji mu je poremetio COVID-19 virus. Verovatno će Burns dobiti svoju priliku i biti sledeći u borbi za titulu, ali svakako njegova izjava je za svako poštovanje:

Znam da me Bog jako voli, na meni je samo da verujem u njega i prihvatim njegove planove i sve što je pripremio za mene. Ovo je njegovo vreme, ne moje.

Burns se trenutno nalazi u karantinu u svojoj kući, gde će biti sve dok rezultati ne budu negativni. „Durinho“ je objavio i kako e trenutno oseća:

Napokon sam došao kući. Nalazim se u karantinu u svojoj sobi. Imam jaku glavobolju. Odmaram i oporavljam se“

UFC 251 predvodiće borba za titulu velter kategorije između Kamaru Usmana i Jorge Masvidala. UFC je od početka „ciljao“ ovu borbu, ali bio je „problem“ u Masvidalu koji je tražio prevelika primanja po rečima ljudi iz UFC organizacije. Izgleda da su se doovorili i pronašli zajednički jezik. Možda na kraju i UFC 251 ispadne bolji nego što je planirano. Vreme će pokazati.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime