Čečenski lider Ramazan Kadyrov izazvao Emelianenka na meč! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kontroverzni lider i prvi čovek Čečenske Republike Ramazan Kadyrov izazvao je Alexandera Emelianenka na meč. Da dobro ste pročitali, ne radi se ni o kakvoj šali, stvar je ozbiljna. Kadyrov smatra da može lako doći do pobede protiv mlađeg Emelianenka.

Foto: RT.com

Kadyrov je na svom Instgram profilu koji prati preko 125 hiljada ljudi okačio objavu u kojoj je prozvao Emelianenka na boks meč:

Šta vi mislite moji prijatelji? U kojoj bi areni meč protiv Alexandera Emelianenka izgledao najbolje? I ko od nas dvojice ima više šanse da pobedi u borbi? Tvrda podloga ili bezkompromisni MMA kavez? Da li je bolje da odmerimo snage kroz tradicionalnu boksersku tehniku, dok letim poput leptira i ubadam poput pčele?

Kontroverzni diktator smatra da bi mogao da se bori sa Emelianenkom i u boksu i u parternim sportovima i ako Alexander iza sebe ima 36 MMA mečeva, u ozbiljnim organizacijama sa najboljim borcima:

Mogu vam reći da sam spreman da našeg prijatelja podučim u bilo kom borilačkom sportu. Potrudiću se da ta lekcija koju mu budem davao ne bude previše dugačka i dosadna. Šta mislite o tome? 

Ramazan Kadyrov je inače veliki fan borilačkih sportova. Vlasnik je jedne od najjačih svetskih organizacija Absolute Championship Akhmat.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Как вы думаете, друзья, на какой арене наш бой с Александром Емельяненко будет зрелищней??? 🤔Где больше шансов на победу у каждого из нас? На жестком настиле бескомпромиссной «клетки» ММА или все таки лучше помериться силами в лучших традициях боксерской классики, «порхая как бабочка и жаля как оса»??? 👊🏻Про себя скажу просто – я полон решимости преподнести небольшой урок мастерства нашему Другу в любом варианте… 💪🏻И при этом, постараюсь, чтобы урок не был долгим и скучным. Ну что, какие будут соображения???😉😉😉🤜🏻🤛🏻⏳

Објава коју дели Рамзан Кадыров (@z.a_kadyrov_95) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime