Cejudo siguran da bi pobedio Volkanovskog: „Kladim se da patuljak neće izdržati dve runde!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion muva i bantam kategorije Henry Cejudo izjavio je da postoji jedan meč koji bi ga vratio iz „penzije“ a to je borba za treći pojas u njegovoj karijeri. U ovom slučaju pojas pero lake kategorije (do 66kg) koji drži Alexander Volkanovski.

„Želim da osvojim i treću titulu zato što sam ja drugačiji od ostalih. Želim se u istoriju upišem kao najbolji MMA borac svih vremena!

U jednom od intevjua Volkanovski je izjavio kako ne bi imao ništa protiv da se bori protiv Henry Cejuda, na šta je „Triple C“ spreman i da se opkladi:

Ako se ikad vratim MMA-u, to će biti zbog glave tog patuljka. Spreman sam da se kladim u svoju zlatnu olimpijsku medalju, dva pojasa i moju prvu devojku u životu da nećeš izdržati više od dve runde protiv Triple C-ja.

Henry Cejudo se poslednji put borio 09. maja na UFC 249 protiv Dominick Cruza, gde je posle pobede i odbrane titule prvaka bantam kategorije, šokirao svet i otišao u penziju. Alexandra Volkanovskog očekuje borba na UFC 251 protiv Max Hollowaya. Ovo će biti i prvi put da Volkanovski brani titulu koju je osvojio upravo protiv Max Hollowaya na UFC 245.

Ko bi pobedio da dođe do meča?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime