Chookagian nakon treće pobede u nizu: „Ovo mi je poslednja borba po ugovoru!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Katlyn Chookagian je stigla do važne pobede na UFC Vegas 46 gde je savladala četvrtorangiranu izazivačicu Jennifer Maiu.

Katlyn Chookagian i Jennifer Maia, FOTO: mmajunkie.com

Bivša izazivačica za titulu muva kategorije je dokazala još jednom da je jedna od najboljih borkinja u svojoj kategoriji i da pozicija druge izazivačice nije „slučajnost“. Chookagian je stigla do pobede jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde odlične borbe. Namentula je Katlyn svoj tempo i precisno pogađala i kažnjavala protivnicu iz Brazila koja je pokazala neverovatnu izdržljivost.

Katlyn Chookagian

Chookagian se nameće kao najrealnije rešenje za sledeću izazivačicu i da bi sada nakon 3 pobede u nizu mogla ponovo da napadne Valentinu Shevchenko od koje je poražena početkom 2020. godine, ali „Blonde Fighter“ je izjavila kako još uvek ne zna ništa i da joj je ovo poslednji meč po ugovoru koji ima trenutno sa UFC:

“Ne znam ništa povodom napada na titulu. Ovo je bila moja poslednja borba po ugovoru i zato mislim da UFC prvo treba da mi ponudi novi ugovor da potpišem, pre nego što krenem da razmišljam o napadu na titulu. Trenutno sam u nizu od tri pobede , protiv borkinja koje su u top 5, zato se da će mi ponuditi novi ugovor. Nisu mi hteli da mi produže ugovor pre ove borbe, a ja se nadam da sam im dokazala da zaslužujem da budem ovde.“

Katlyn Chookagian je upisala unutar UFC promocije 10 pobeda i 4 poraza. Jedini razlog zbog kojeg UFC „razmišlja“ po pitanju njene sudbine i ugovora je procenat završnice borbe. Katlyn je u svojih 10 pobeda svih 10 ostavila sudijama da odluče. Ni jednu borbu nije pobedila završnicom, što znamo da UFC traži.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime