Colby Covington: „Ja sam spreman, ali Masvidal je nestao sa lica zemlje!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA fanovi sa nestrpljenjem očekuju duel Colby Covingtona i Jorge Masvidala, bivših velikih prijatelja i sparing partnera.

Jorge Masvidal i Colby Covington

Kako je izjavio Covington, on je prihvatio borbu sa Masvidalom i sada je sve na starijem kolegi. U intervjuu za Submission Radio, Colby kaže da mu je borba ponuđena i da je on prihvatio:

Sa moje strane je sve spremno. Dao sam im verbalni pristanak, a ja sam čovek od reči. Pojaviću se i odraditi ono što radim najbolje. Boriću se,, pobediću i prirediti show fanovima u celom svetu. Ali, da dovedete onoga Jorgea ‘Street Judas’ Masvidala to je druga priča. Čovek nema nikakvih drugih opcija, ali misli da će se boriti protiv Conora McGregora. Takođe želi laku borbu protiv momka na soji, Natea Diaza. Tip je očajan u ovom trenutku. Ne želiš da se boriš protiv lika koji je broj 1 na svetu, odnosno mene?“

Colby je takođe izjavio da je Masvidal sa ciljem „nestao“ u javnosti u poslednjih nedelja:

Gde se on sad nalazi? Nestao je sa lica zemlje. U potpunosti se ućutao. Mislim da će zbog toga fanovi provaliti pravu istinu i da će on izgubiti taj ulični kredibilitet. Sve to što je stvorio oko sebe, priču da je opasan gad, da je kralj ulice i ulični borac, svakim danom sve više gubi tu reputaciju jer ga nema, niko ne može da ga pronađe!“

Covington smatra da Masvidal dobr zna kako bi se završio meć, jer je to već iskusio na sparinzima sa njim:

„Postoje razlozi zašto on ne želi da se boriti protiv mene, sve je on to iskusio već ranije. Zna kako bi borba završila i ne želi da bude osramoćen pred celim svetom. Zbog toga se sada skriva. UFC mi je takođe rekao da će biti jako teško da ugovori ovu borbu, jer on ne želi da se bori protiv mene. Objasnio je da mu se uparivanje ne sviđa sa stilske strane. Govoriš da si najbolji na svetu i onda odbijaš borbu zbog stila? Zbog svega toga on nije postao niti će ikada biti šampion!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime