Corey Anderson: Dajte mi Jonesa ili raskid ugovora! Idem tamo gde me poštuju

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Corey Anderson je pobedio Johnny Wallkera na sinoćnjem UFC 244 i prekinuo niz brazilca od 9 pobeda za redom. Andersonu je ovo bila 4 pobeda za redom i deluje da je blizu napada na titulu koju drži neprikosnoveni Jon Jones.

Foto: mmafighting.com

Kako sam ga završio! Moram biti u vrhu kada se priča o borbi za titulu. Nije me dotaknuo ni jednom. Jedan dobar udarac i bio je gotov. Nisam samo zaustavio hype, to je bilo razbijanje. Već sam vam rekao, previše se hype-a diglo oko njega. Ovde ipak postoje nivoi, postoji razlog zašto ja imam 14 pobeda. Izgubio sam od najboljih ali sam se vratio i pobedio najbolje borce. Rekao je Anderson i rekao šta ima o napadu na titulu.

Sada mogu slobodno da kažem da zaslužujem borbu za titulu. Jedini sam borac u TOP 10 koji je pobedio  dvojicu iz TOP 5. Otpustite me ako ne želite da mi date ono što sam zaslužio. Pokazao sam da vredim! Otićiću tamo gde me poštuju, ne treba mi UFC. Volim biti ovde gde jesam, nemojte me pogrešno shvatiti. Volim svoj posao i priliku da putujem i da se takmičim po svetu. Ne volim zavisiti ni od koga, ako bude bilo potrebe vratiću se poslu i raditi  09 do 17h. Moja porodica mora da jede. Uradio sam sve što su od mene tražili, nokautirao sam protivnika, napravio show, a i dalje neće da mi daju ono što zaslužujem. Onda me pustite da odem na neko drugo mesto. Rekao je Corey Andersom.

Anderson je postavio ozbiljan ultimatum UFC, da li će dobiti priliku za titulu ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime