Covington: „Khabib se bojao mene pa je skidao kilogame i tukao patuljke!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Colby Covington smatra da je Khabib sa razlogom izbegao velter kategoriju i skidao mnogo kilograma da bi se borio u lakoj kategoriji. Khabib Nurmagomedov je otišao u penziju kao neporažen borac (29-0) nakon treće odbrane titulue protiv Justina Gaethjea, kome Colby Covington nije dao nikakve šanse u ovom duelu:

Colby Covington i Khabib Nurmagomedov

Nisam imao nikakve sumnje da će Khabib pobediti, znao sam šta da se dogoditi. Lažni mediji su gradili i hypovali Gathjea kao nekog rvača koji može zapretiti Khabibu, ali ja sam video kako je on rvao na koledžu. On je bio loš. To što je neko rvao ne znači da je dobar rvač. Jednostavno sam znao da će se to dogoditi. Uostalom, Khabib skida dosta kilograma.“

„Chaos“ je u gostovanju za Submission Radio i objasnio zbog čega misli da je Khabib skidao kilograme kroz čitavu karijeru:

Mislim da sam ja ta osoba i razlog zašto Khabib nije otišao u velter kategoriju. Postoji razlog zašto je on skidao sve te kilograme. Svi znaju da on hoda sa preko 85 kilograma, da je veći od mene. Ali ja sam pravi čovek koji se bori u svojoj kategoriji i spreman sam da se borim protiv bilo koga, nezavisno koliko je veći od mene. Khabib je hteo da tuče male patuljke!

Covington smatra da Khabib nije želeo da se prebaci u svoju matičnu velter kategoriju jer bi se tu susreo sa njim, a njemu je bio cilj da ne doživi poraz, prema rečima Covingtona:

To mi je u redu, pobedio je gomilu malih tipova, gomilu patuljaka. Osim toga, nije hteo da se prebaci u velter, svoju pravu kategoriju, jer je znao da sam ja onaj preko koga ne bi mogao. Znao je ko je sve ovde i znao je da nema šanse ostati neporažen. To je razlika između nas dvojice. Ja sam spreman da se borim protiv svakoga živog, a on je skidao veliki broj kilograma da to ne bi morao“ zaključio je „Chaos“

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime